Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

1:1 træningsforløb med fokus på træning, kost og velvære

Vær sikker på, at du har de rigtig redskaber og får prioriteret dig selv, din kost, din træning og dit velvære ved at deltage på mit 1:1- 10 eller 20 ugers træningsforløb.

Mine 10 og 20 ugers forløb starter alle ens. Forskellen ligger i hvor meget hjælp og støtte du har brug for. De første 4 uger uger, hjælper dig godt fra start og giver dig de redskaber du skal bruge for, at få en sund og evt. slankende livsstil. 

Derefter træner vi en eller to gange om ugen i enten op til 10 eller 20 uger, hvor vi også har fokus på, hvordan du får implementeret de nye ting i dit liv, så det kan blive til vaner. Derudover vil der også være nogle mentale og praktiske øvelser, som du kan lave, hvis du har lyst.

Vi træner hver uge, men derudover har vi i de første 4 uger fokus på:

Uge 1 din kost – jeg lægger en kostplan ud fra Sense-principperne.

Uge 2 din træning og daglige bevægelse – jeg lægger en træningsplan, der passer ind i din hverdag, hvis du også ønsker et hjemmeprogram.

Uge 3 Søvn, pauser og vejrtrækning.

Uge 4 dit velvære og ting, der gør dig glad.

Uge 5 bonus-øvelse: Find dine triggers og få hjælp til, at gøre noget ved dem.

De efterfølgende uger op til 10 eller 20 uger er samlet med fokus på de 4 vaner, som jeg mener, der skal implementeres for, at du kan skabe din drømmekrop.

Mine træningsforløb er med fokus på dig, som:

Som en gave i alle 3 forløb får du mulighed for at booke en afstressende ansigtsmassage GRATIS i uge 4, hvor vi har fokus på dit velvære og andre ting, der gør dig glad. Du vil desuden også få en lille Goodiebag med prøver fra Amazing Space.

I alle træningsforløb er der inkluderet kostvejledning, kostvejledningsopfølgninger, personlig træning og en træningsplan med mulighed for at afslutte hver træning med 15 minutters massage, hvis du ønsker, ugentlig vejning og test til start og slut samt en skøn ansigtsmassage.

Det er muligt at ændre en trænings-session til en vanecoaching-session under forløbet, hvis du oplever at der er nogle vaner der er svære at ændre, for at du kan nå dit mål.

Al personlig træning foregår i mit private studio i Gentofte, hvor kun du og jeg er til stede i lokalet hver gang.

Overvejer du om et 10 eller 20 ugers forløb er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime via mit online bookingsystem.

Mere om mit træningsforløb – få din egen træningsplan

Ønsker du hjælp til at komme godt fra start med en træningsplan, der passer til dig, og samtidig blive holdt i hånden for hele tiden, blive holdt til ilden og få den bedst mulige vejledning og støtte til din nye livsstil, der skal give dig en flot, sund og stærk krop, så vil dette forløb være rigtig godt til dig.

Jeg vil den første gang stille dig nogle spørgsmål, så jeg kan høre mere om dig, din nuværende livsstil m.m. og dit mål for forløbet.

Jeg laver også forskellige målinger på dig, så du altid kan se, hvor meget du har flyttet dig ved at følge din træningsplan og være i et forløb hos mig. 

Derefter gennemgår vi, hvordan er sund og evt. slankende kost vil se ud for dig i dit liv, ud fra Sense-principperne og du vil få udleveret bogen Sense- Slank med fornuft. Derudover træner vi din krop, og du kan afslutte med 15 min. massage, hvis du ønsker det.

Den anden gang har vi fokus på din daglige bevægelse, og du vil få udleveret et træningsprogram, du kan bruge derhjemme (til ca. 20-25 min. hjemmetræning),  så du selv kan træne 1-2 gange om ugen derhjemme. Derudover træner vi din krop, og du kan afslutte med 15 min. massage, hvis du ønsker det, eller blot træne lidt mere.

Den tredje gang handler det om, at du skal have fokus på ro og hvile bl.a. via din vejrtrækning og at få en god nattesøvn. Derudover træner vi din krop, og du kan afslutte med 15 min. massage, hvis du ønsker det eller blot træne lidt mere.

Gangen efter bliver det rigtig skønt, for nu er fokus på, at du skal gøre nogle gode ting for dig selv! Bare små ting, der kan prioriteres i en travl hverdag. Fra denne uge tilbyder jeg, at du må booke en vidunderlig ansigtsmassage, der får dig helt ned i gear, og du får en lille goodiebag med prøver fra Amazing Space. Derudover træner vi din krop, og du kan afslutte med 15 min. massage, hvis du ønsker det eller blot træne lidt mere.

Vi træner derefter sammen 1-2 gange om ugen i i alt 10 eller 20 sammenhængende uger (dit træningsforløb er gyldigt i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom. Hvis du skal på ferie i forløbet, aftaler vi blot en forlængelse af forløbet). Det vil sikre dig, at du ikke blot får alle de rigtige redskaber, men at du også får det gjort, når det bliver hverdag og dermed medvirkende til, at du når dit mål.

Vi taler løbende om de udfordringer, du oplever på din vej, og jeg har de første 1000 fif til at hjælpe og motivere dig.

Det er muligt at ændre en trænings-session til en vanecoaching-session under forløbet, hvis du oplever at der er nogle vaner der er svære at ændre for at du kan nå dit mål.

Jeg har en stor forståelse for, hvor svært det kan være at skifte livsstil med kost og træning, da jeg har prøvet det hele på min egen krop og jeg har masser af ideer til, hvordan det også kan lykkedes for dig.

Jeg tror så meget på min strategi og tilgang til en sund og slank krop, så jeg derfor kan love dig 100 % garanti, eller du får dine penge retur. Det kræver selvfølgelig, at du gør, som vi aftaler og bruger de redskaber og følger den træningsplan, som jeg giver dig.

Forskellen på klip til personlig træning og et 1:1 træningsforløb

Som kunde hos mig kan du både vælge mellem et klippekort til personlig træning og et forløb med personlig træning. Herunder kan du læse, hvad forskellen er:

Forløb

I et træningsforløb hos mig kommer du en eller to gange hver uge og får kostvejledning samt opfølgning heraf, i  10 eller 20 sammenhængende uger(forløbet er gyldigt i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom). Vi har fokus på de 4 vaner, der er beskrevet tidligere, og du har mulighed for at få en gratis ansigtsmassage og en lille goodiebag med prøver fra Amazing Space.

Klippekort

Til personlig træningsklip er der ikke fokus på en holistisk tilgang til en sund livsstil, det er blot træning og der medfølger der ikke kostvejledning eller ansigtsmassage, men det kan tilkøbes ved siden af. 

I dette forløb får du:

 • Før og efter målinger (cm)
 • Før og efter kropsanalyse (vægt, fedtprocent med mere)
 • Før og efter billeder (Det kan virke enormt grænseoverskridende, men tro mig, du vil blive SÅ glad for, at du har gjort det, når du har nået dit mål!)
 • Ugentlig vejning
 • Ny træning hver uge
 • Træningsplan til hjemmetræning, hvis du ønsker det
 • Kostvejledning ud fra Sense-principperne
 • Bogen Sense- Slank med fornuft
 • Kostvejledningsopfølgninger
 • Fri mailsparring
 • Mulighed for at benytte de sidste 15 minutter af din træning på at få massage
 • Gratis ansigtsmassage og en lille goodiebag med prøver fra Amazing Space.


Du kan læse, hvad tidligere kunder i forløb har sagt her.


Kontakt mig hvis du har spørgsmål om mit træningsforløb

Ønsker du at høre mere om et personligt træningsforløb hos mig, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.


Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.


Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.


Du kan booke en tid direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.