Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

1:1 træningsforløb med træning, kost og velvære

- med dig i fokus

Ønsker du hjælp til at komme godt fra start med en livsstilsændring, der passer til dig, og samtidig blive holdt til ilden og få den bedst mulige vejledning og støtte til din nye livsstil, der skal give dig en slank, sund og stærk krop, så vil dette forløb være det helt rigtige for dig!

Vær sikker på, at du får prioriteret dig selv, din kost, din træning og dit velvære ved at deltage på mit 1:1- 10 eller 20 ugers træningsforløb og nå dine mål. ( Forskellen på 10 og 20 ugers forløb er blot hvor længe du har brug for min sparring og støtte).

De første 4 uger uger, hjælper dig med at få implementeret de 4 vaner jeg mener der skaber et vedvarende vægttab og en sund livsstil generelt.

Derudover vil der også være nogle mentale og praktiske bonusøvelser, som jeg synes, at der samlet gør en forskel, hvis du ønsker en sund livsstil der giver et fundament til et glad, sjovt og nydelsefuldt liv.

Uge 1- Vane 1: Kost – jeg lægger en kostplan ud fra Sense-principperne.

Uge 2- Vane 2: Træning og daglige bevægelse – jeg lægger en træningsplan, der passer ind i din hverdag, hvis du også ønsker et hjemmeprogram.

Uge 3- Vane 3: Søvn, pauser og vejrtrækning.

Uge 4- Vane 4: Velvære og ting, der gør dig glad.

Uge 5 bonus: Triggere, tilladende tanker og tilgængelighed.

Uge 6 bonus: Mindful spisning, som et redskab til at få maksimal nydelse ud af din mad og lærer at mærke dine behov.

Uge 7 bonus: Følelsesmæssig spisning og hjælp til hvad du kan gøre ved det.

Uge 8 bonus: Skab hverdagsvaner der hjælper dig til at leve dit drømmeliv.

Uge 9 bonus: Skygger, -forstå og slut fred med hele dig og dine omgivelser.

Uge 10 bonus: Intuitiv spisning eller fleksibel spisning, som et redskab du kan spise efter resten af dit liv.

Mine træningsforløb er med fokus på dig som:

Jeg har kunder fra 25 år til 72 år. De fleste ønsker at tabe sig, men nogle ønsker blot at få hjælp til at leve sundt. Alle er velkomne.​

I alle træningsforløb er der inkluderet kostvejledning, kostvejledningsopfølgninger, personlig træning med mulighed for at afslutte hver træning med 15 minutters massage, + hvis du ønsker, ugentlig vejning og test til start og slut samt en træningsplan til hjemmebrug.

Det er muligt at ændre en trænings-session til en vanecoaching-session under forløbet, hvis du oplever at der er nogle vaner der er svære at ændre, for at du kan nå dit mål.

Al personlig træning foregår i mit private studio i Gentofte, hvor kun du og jeg er til stede i lokalet hver gang.

Overvejer du om et 10 eller 20 ugers forløb er noget for dig, kan du booke en gratis prøvetime via mit online bookingsystem.

Vi træner sammen 1-2 gange om ugen i i alt 10 eller 20 sammenhængende uger (dit træningsforløb er gyldigt i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom. Hvis du skal på ferie i forløbet, aftaler vi blot en forlængelse på forhånd). Det vil sikre dig, at du ikke blot får alle de rigtige redskaber, men at du også får det gjort, når det bliver hverdag og dermed medvirkende til, at du når dit mål.

Jeg har en stor forståelse for, hvor svært det kan være at skifte livsstil med kost og træning, da jeg har prøvet det hele på min egen krop, så vi taler løbende om de udfordringer, du oplever på din vej, og jeg har de første 1000 fif til at hjælpe og motivere dig.

Forskellen på klip til personlig træning og et 1:1 træningsforløb

Du kan både vælge mellem et klippekort til personlig træning og et forløb med personlig træning. Herunder kan du læse, hvad forskellen er:

Forløb

I et træningsforløb vejleder jeg dig i en holistisk tilgang til en sund livsstil og evt. vægttab og du får kostvejledning samt opfølgning heraf. Vi har fokus på de 4 vaner, der er beskrevet tidligere, samt du får udleveret bonusøvelser, der samlet hjælper dig med at få din drømmekrop.

Klippekort

Til personlig træningsklip er der ikke fokus på en holistisk tilgang til en sund livsstil, det er blot træning og der medfølger ikke kostvejledning, men det kan tilkøbes ved siden af. 

I et forløb får du:

 • Før og efter målinger (cm)
 • Før og efter kropsanalyse (vægt, fedtprocent med mere)
 • Før og efter billeder (Det kan virke enormt grænseoverskridende, men tro mig, du vil blive SÅ glad for, at du har gjort det, når du har nået dit mål!)
 • Ugentlig vejning, hvis du øsnker det
 • Ny træning hver uge
 • Træningsplan til hjemmetræning, hvis du ønsker det
 • Kostvejledning ud fra Sense-principperne
 • Bogen Sense- Slank med fornuft
 • Kostvejledningsopfølgninger
 • Fri mailsparring
 • Mulighed for at benytte de sidste 15 minutter af din træning på at få massage
 • En masse fede bonusredskaber der hjælper dig til at skabe en sund livsstil!


Du kan læse, hvad tidligere kunder i forløb har sagt her.


Kontakt mig hvis du har spørgsmål om mit træningsforløb

Ønsker du at høre mere om et personligt træningsforløb hos mig, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.


Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.


Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.


Du kan booke en tid direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.