Hvad siger kunderne​

Du kan se flere anbefalinger på min facebookside julie-lykke.dk

Martine:

Evaluering Julie-Lykke 10 ugers forløb

Min sundhed var i bund på flere områder inden jeg startede forløbet. 

Selvom jeg har en nogenlunde sund grundkost, har jeg altid haft tendens til alt/intet i perioder. Og under covid-perioden havde jeg givet slip og givet den max gas med det usunde – og 10-12 kg var røget på. Jeg fik heller ikke bevæget mig overhovedet.

Jeg havde 10 kg som mål – og tabte mig 11,5. 

Jeg er kommet i gang med træning, på et realistisk niveau – og vigtigst af alt: jeg har fået nye tilgange til mit forhold til mad. Og ja, også træning.

At møde Julie og hendes tilgang til forløbet har været virkelig befordrende og udviklende for mig. 

Med Sense-principperne er jeg kommet over alt/intet – fordi ’alt’ er tilladt. Og det at Julie satte barren lavt fordi mit ønskede vægttab havde en vis størrelse, var også virkelig en befrielse. 

De 10 ugers øvelser online har jeg taget meget alvorligt og læst og gennemført de forskellige opgaver – det føles som om kæmpe gave hun giver oven i de personlige timer hver uge.

At få både kost, træning og mindset vejledning og støtte, målrettet mig, har været fantastisk og jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

Kh. Martine

Pia:

Det skulle havde været min sidste time, hos fantastiske dig, og dit livsbekræftende skønne studie som har været en KÆMPE rejse og Life-Turner for mig.


Mange ting ville have set helt anderledes ud, hvis ikke jeg var faldet over din hjemmeside.


Tusinde tak din utrolige store faglig dygtighed og din hjertevarme forstående måde at være til på.

Der er laaaangt imellem i at møde et andet menneske som dig Julie​.

Du har bygget et firma op, hvor du gør SÅ meget for andre og hvor du øser ud med faglighed og kærlighed, til de mennesker der kommer hos dig det er meget unikt det du gør.

 Så tak for denne gang og tak for Dig​

Anne:

Du har på 10 uger gjort mig til en bedre udgave af mig selv!
​ Jeg er mor til to små børn, travlt job, krævende mand, hjem, forældre og alle de mange undskyldninger, der kommer i kølvandet for ikke at gøre noget ved det!

​Siden jeg fødte sidste barn, har jeg haft et brændende ønske om at komme tilbage i de jeans, jeg passede før jeg blev mor.  Men 2 års mange undskyldninger har ikke gjort noget for det resultat.

​Til gengæld gjorde du, Julie, det så let!  Du er klart “the-no-bullshit-kinda-coach”!

Simple ting, små ændringer, spejlet på væggen, der zoomer ind på uhensigtsmæssige vaner i hverdagen, der let kan få kiloene til at vokse, hvis man ikke ser dem selv. 

Du ser dem dog hurtigt, stiller skarpt på dem med dit falkeblik, og forklarer på en ikke-dømmende måde, hvad disse uhensigtsmæssige vaner kan gøre på sigt, og hvad man eventuelt kan gøre i stedet. 

Heldigvis handler det slet ikke om at skifte hele slikskålen ud med spidskål. 

Samtalerne med dig handler langt mere om selvpleje og kærlig fokus på dit sind og din krop. 

Alt er ligesom okay, ingen store forventninger til de umulige mål, man altid selv får sat, og derfor altid føler man fejler.

Jeg ved ærlig talt ikke præcis hvilken magi du bruger, Julie, men wow jeg føler jeg er lykkedes eminent godt med det jeg gerne ville (og endda mere til) efter dette forløb.

Med vemod slutter jeg, men på sin vis er det begyndelsen på noget nyt jeg nu sendes ud på! 

Nu skal det gode mål opretholdes med de gode nye vaner jeg har skabt i samarbejde med dig.

Tak for den kæmpe gave du inspirerede har givet videre!

Julie:

For tre måneder siden havde jeg nok ikke troet på følgende:

Jeg har tabt over 10 kg uden at føle at jeg er gået glip af noget. Uden at være på kur, uden at give afkald på kage og alt det andet der forsøder tilværelsen, og uden at synes, det var svært overhovedet.

Jeg gik ind i det her uden de helt store ambitioner om vægttab, men med ønsket om at blive sundere og stærkere og få et bedre forhold til min krop

- fordi jeg ikke troede det var realistisk at gå på kur i det hele taget og især med en 4-måneder gammel baby at amme og et til tider hektisk familieliv med få pauser.

Men kiloene er raslet af alligevel.

Undervejs er jeg blevet mere motiveret for vægttabet efterhånden som jeg har opdaget, at det kunne lade sig gøre.

Og jeg har lært en hel del om mig selv og min spisning undervejs.

Din kombination af fokus på kost med Sense-strategien (uden kur, sult og restriktioner), kostdagbog, træning og onlineforløbet med fokus på tanker og vaner, har givet rigtig meget mening for mig og jeg er så glad for at jeg fik taget mig sammen til at gå i gang trods alle mine forhindrende tanker.

Jeg kommer til at fortsætte med at leve på den måde, hvor jeg både kan spise, hvad jeg vil (men lægge mærke til om det er det, jeg vil) og samtidig have styr på vægten.

​Tusind tak!

Trine:

Jeg har været på et 10 ugers forløb hos Julie.

Jeg har tidligere været i vægtstabs- /træningsforløb efter mine fødsler. Det føles altid en lille smule uoverskueligt, for man ved jo det kommer til at indebære afsavn og farvel til ting der gør tilværelsen mere nydelsesfuld (fx. slik, alkohol, kager). 

Hver gang har jeg opnået et vægttab, men også oplevet stor lettelse over at forløbet var slut, så jeg kunne komme tilbage til de ting der føles naturlige at spise og drikke.

Efter mit 3. barn havde jeg besluttet mig for at jeg ville købe et 10 ugers forløb hos Julie. 

Jeg havde fulgt hende på div. sociale medier et lille års tid og fulgt med i hendes tilgang til vægttab/motion.

Grundet manglende søvn, 3 børn der fylder ens hverdag, samt opstart på nyt job efter barsel var mit overskud til et vægttab, samt at skulle implementere nye kostvaner i en presset hverdag var min motivation ikke på det højeste sted. Men jeg havde lovet mig selv det skulle ske.

Mit møde med Julie og hendes måde at tilgå mig og de omstændigheder jeg var i, må siges at have ændret tingene.

 

Julies 10 ugers forløb er på INGEN MÅDE et standardforløb. Man skal IKKE passe ind i en kasse, eller efterleve restriktioner samt implementere nye og tidskrævende kostvaner. 

Julie møder én hvor man er og spotter meget hurtigt, hvor hun kan sætte ind, skubbe en og støtte. 

I mit tilfælde havde jeg en forventning om at skulle have hård 1:1 træning, for det er vel også det der rykker når det handler om vægttab og komme i form. 

Det kom mit forløb kun i mindre grad til at handle om. 

I stedet kom der fokus på de ting der dræner i hverdagen, hvor man kan hjælpe sig selv, samt en accept af at have det liv, den tid og det overskud der nu er. 

Med fokus på madmængder og hvorfor man spiser uden at være sulten samt nøgler til, hvad man ellers kan gøre når man føler sult (som ofte er et udtryk for noget andet - har jeg lært) og uden at lide afsavn af de ting jeg også nyder (kage, slik, alkohol osv), tabte jeg 6 kg i mit forløb hos Julie og har her efterfølgende tabt mig yderligere 3 kg. 

Det viste sig ikke at være svært at ændre små ting, der giver store resultater, hvis man sætter ind de rigtige steder og disse steder spotter Julie.

Tak for dig Julie og det du har lært mig. 

Jeg skænker dig dagligt en tanke og, hvis jeg kommer en smule ud af balance vil jeg søge til dig igen <3.

Janne:

Jeg har netop afsluttet et 10 ugers forløb med træning og vejledning hos Julie. Jeg er ovenud tilfreds 

med forløbet, -har tabt 7+ kilo og har fået et sundt forhold til kost. 

Det bedste af alt er, at det har været så nemt. 

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har gjort det for længe siden.

Jeg kan på mit varmeste anbefale Julie. 

Man får meget professionel og motiverende vejledning.

Jeg er bare så glad...

Christina:

Mine allervarmeste anbefalinger til Julie. Da jeg startede hos Julie følte jeg egentlig selv, at jeg havde overordnet styr på min sundhed, men efter en snak med Julie kunne jeg godt se, at der var ting jeg kunne justere.
​Mit ønske da jeg startede var at tabe mig 5 kg og blive strammet op, men forløbet har overgået alle mine forventninger og jeg står efter endt forløb og har tabt 10 kg. Jeg har fået mange gode fifs til hvordan jeg i min hverdag skaber plads til de nydelseselementer som er vigtige for mig, og til trods for jeg har nydt noget lækkert næsten hver dag, har jeg opnået dette fantastiske resultat. Jeg har selv haft styr på min konditionstræning, men selve styrketræningsdelen har jeg ikke styr på og det program Julie laver ugentlig er super, det presser en til max men ikke længere end hun ved at man kan holde til det.
​Derudover er det et super hjemmetræningsprogram som Julie har lavet, det har virkelig hjulpet mig meget og fået mig igang med at træne andet end kondi herhjemme. Det der gør forløbet helt specielt er, at det ikke er kun er kostvejledning og træning man får når man starter hos Julie. Der bliver lagt fokus på coaching og dybe snakke, som jeg har fået øjnene op for, kan og har stået i vejen for mit vægttab.​

En sidste og utrolig vigtig ting for mig, er at Julie er god til at skabe trygge rammer for både træningen og coachingen, så jeg føler selv jeg har åbnet mig en del mere op end jeg ellers ville have gjort hvis jeg ikke følte mig tryg og forstået i situationen. Alt i alt et anbefalelsesværdigt forløb der kommer hele vejen rundt om dig som person. Der er ikke andet tilbage at sige end - GØR DET, du vil ikke fortryde det.​​

Pernille:

Say what!!! Jeg runder sgu snart de 20 kg. 19,8 kg helt præcist - jeg troede aldrig at det skulle blive muligt for mig. For f*** Julie, havde det ik været for dig, havde det ALDRIG lykkedes mig at klare på egen hånd. Jeg står helt med tårer i øjnene og ryster på hovedet af uvirkeligheden.

Jeg fortæller om dig til alle på min vej, som vil høre om din fantastiske tilgang, som har fået mig til at bryde mit solide skjold af dårlige vaner, både madvaner og mentale vaner. Jeg er så glad og taknemmelig for at du kom ind i mit liv på det tidspunkt du gjorde sidste år. Tænk, lige om lidt er det 1 år siden jeg startede hos dig... DU ER SÅ GOD! Stort kram til dig.​​​

Helene:

Du kommer ikke til at fortryde et forløb med Julie - GØR DET!
Jeg har altid troet at jeg da godt vidste hvordan man skulle tabe sig og har efter mine to fødsler ønsket at tabe 5-10 kilo - det er bare aldrig lykkes. Ved små ændringer i min kost, men stadig generelt det samme mad som min familie spiser og som der serveres på mit arbejde, er det lykkes mig at tabe 7 kilo på 10 uger - og det er med masser af sociale arrangementer med is, kage osv. Kunne sikkert have tabt mig mere, men Julie vurderede, rigtig nok, at det var betydningsfuldt for mig at føle at jeg “fortsatte mit liv”. Hun lærte mig mange små “tricks” til at få fylde og grønt ind i maden, som i sidste ende (åbenbart) gør en stor forskel, siden kiloene forsvandt.

Det bedste ved Julie er den måde hun læser en på og er så empatisk - og sjov! Hun gør det nemt og med ugentlige øvelser og læsestof bliver man motiveret og udvikler sig selv på mange niveauer. Samtidig holder hun en igang fysisk med ugentlige træninger og hjemmetræningsprogram. Efter disse 10 uger er jeg blevet slankere, stærkere, gladere og føler generelt et større overskud og glæde hver eneste dag. Jeg vil anbefale ALLE 10 uger med Julie.​​

Lena:

“GØR DET - det er ALLE pengene værd!! Efter to graviditeter, arbejde og aftenstudie havde jeg lyst til at tabe mig, føle mig stærk igen og ikke mindst finde en måde at leve sundt fremadrettet. Jeg faldt over Julies hjemmeside og bestilte tid til en prøvetime, og derefter gik jeg igang med et 10 ugers forløb.

Nu mere end 10 kg lettere føler jeg mig stærkere og sundere end nogensinde. Julie har hjulpet mig med at indse, at lidt er bedre end intet, og at selv med denne indstilling kommer du i mål. Jeg vil klart anbefale alle der overveje et forløb hos Julie at gøre det. Julie er super dygtig til det hun gør, og hun gør det på den mest behagelige og skønne måde. Du vil simpelthen bare blive så GLAD! “​​​

Marie:

Jeg er så ekstremt glad og evigt taknemmelig for mit forløb hos Julie – det har virkelig været livsændrende. Jeg har i mange år haft et ønske om at tabe mig 5-10 kilo. Jeg har været igennem mange forskellige kure, bootcamps og andre forløb, uden at det rigtig lykkedes. Selvom jeg tabte mig et par kilo, kom de hurtigt på igen. Inden jeg startede hos Julie, var jeg inderst inde lidt bange for, at det skulle ende med at blive endnu et nederlag. Det viste sig at være alt andet. Forløbet har ikke blot været en ny kur eller træning.

​Det har været et forløb, hvor der har været fokus på alle aspekter, der har indflydelse på vægttab og velvære. Jeg har fået indarbejdet nogle helt nye vaner, der gør, at jeg har en rigtig god base. De nye vaner er blevet så indgroet, at jeg ikke engang længere lægger mærke til det. Jeg har stadig en sød tand, og det vil jeg nok altid have, men jeg har lært at prioritere hvilke søde sager, som jeg virkelig har lyst til, og så nyde det, fremfor at overspise alt sødt jeg kommer i nærheden af. Jeg har på intet tidspunkt i forløbet følt, at jeg har været på kur eller at der har været noget, der er forbudt. Jeg har kunnet spise de ting, som jeg har haft lyst til, men blot med et helt andet mindset.

​​Forløbet hos Julie adskiller sig fra alt andet jeg har prøvet, da Julie har taget udgangspunkt i min situation, og fokuseret på de områder, hvor jeg har haft udfordringer. Hun har en helt særlig måde at se på det positive og motivere én, når man selv føler det er ved at gå i stå. Jeg havde et par uger i forløbet, hvor vægten var gået helt i stå, og hvor jeg under andre omstændigheder havde smidt håndklædet i ringen.

​​​Men Julie formåede at bevare min motivation så jeg fortsatte. Forløbet resulterede i et vægttab på næsten 6 kg, og ikke mindst et helt nyt mindset, hvor jeg har lært at sætte meget mere pris på de små glæder, nye ritualer / vaner og en helt igennem ny tilfredshed med min krop. Jeg har efter forløbet hos Julie ikke blot formået at bevare vægttabet, men endda tabt mig yderligere 2 kg. til trods for coronakrise og knæoperation – og uden at det var intentionen.​

​​Jeg kan kun give Julie mine varmeste anbefalinger. Julie er ekstremt fagligt dygtig, hun møder én hvor man er, og har bare en helt fantastisk måde at være på. Går altid fra Julies sessioner med en total god energi og gå-på-mod.​

Mille:

Julie får de varmeste anbefalinger. Jeg har været og er stadig igang med et større forløb både med træning, coaching og massage. Julie er vanvittig dygtig og hun har formået at få mig til at stoppe mine overspisninger, hun har lært mig at prioritere mig selv og jeg er blevet meget stærkere både fysisk og psykisk. Dertil også vægttab uden slankekur, men livsstilsændring. Vanvittig dygtig, nede på jorden og et virkelig rart menneske.

De varmeste anbefalinger herfra.​​

Marie Louise:

Det der gør dig til en ekstraordinær god coach/ træningsinstruktør/ ernæringsekspert er, at du formår at se dine klienter hvor de er. Med din empatiske sans forstår du at lytte dig til deres behov og give dem gode råd til hvor de er både i forhold til træning men også i forhold deres privatliv. To ting som man ikke kan skille fra hinanden.

De får så meget mere end kostvejledning og træning, når de er hos dig. Something money can't buy. ️​

Frederikke:

Jeg startede i et 10-ugers forløb hos Julie, fordi jeg trængte til at gøre noget godt for mig selv. Det handlede ikke om, at jeg skulle tabe mig (selvom der alligevel blev strammet lidt op, hvilket var skønt), men formålet var nærmere at komme igang med bevægelse og træning igen efter flere års stilstand, på en god og sund måde. Jeg savnede en sund og stærk krop, som kunne bære en sund og stærk psyke.

​Julie sammensatte et træningsforløb, der lige præcis passede til mig og mine behov. Det har aldrig været svært at komme ud af døren og hen til træning hos Julie. Tværtimod har jeg glædet mig til hver gang vi skulle mødes. Træningen har været hård og udfordrende (lige som jeg elsker det) efterfulgt af den dejligste massage til sidst. Derudover har jeg nydt de mange gode og dybe snakke, som vi har haft undervejs. Jeg har aldrig før oplevet nogen personlig træner, der har arbejdet med sundhed på sådan en holistisk og bred måde - men det har givet så god mening, og jeg har virkelig haft glæde af det.

Inden jeg startede hos Julie øvede jeg mig på at blive bedre til lytte efter mine egne behov - både psykisk og fysisk. Dette har Julie virkelig hjulpet mig videre med, og jeg er så taknemmelig for gode og konkrete værktøjer og vaner, som hun har givet mig. Jeg kan kun give Julie mine varmeste og største anbefalinger. En sund og glad krop giver en sund og glad psyke - og det giver et helt og glad menneske. Tusind tak for din store hjælp, søde Julie :- )

Lise-Lotte:
​Jeg har netop afsluttet mit 10 ugers kost og træningsforløb hos Julie. Nu, 5 kg lettere kan jeg se tilbage på nogle virkelig gode og lærerige uger. Jeg har aldrig gået nævneværdigt op i kost eller træning, men mit forløb hos Julie har virkelig givet mig lyst og styrke til at holde fast i den sundere stil. Julie er altid glad og smilende og meget opmuntrende - aldrig en løftet pegefinger! De bedste anbefalinger herfra.

Tina:

​TAK TAK TAK !

Jeg er SÅ taknemlig for det bedste kost- og træningsforløb! Som nybagt mor er det den ultimative gave du kan give dig selv.

Julie har formået at få mig tilbage til samme form som før min graviditet og gjort min hverdag endnu sundere – men det bedste har været glæden i min krop og sind efter hver træningstime hos Julie.

Tak for dig! Du er en fantastisk mentor og vanvittig skøn - Man kan ikke andet end at blive i glad i låget af dit selskab.

Maria:

Med en klar ambition om at tabe mig nogle kilo og komme i bedre form, bookede jeg et 20 ugers forløb hos Julie. Efter blot 10 uger havde jeg tabt 10 kg hvilket var langt over forventning. Julie er en empatisk og dygtig træner og kostvejleder, der altid tager udgangspunkt i den enkelte. Hver gang har træningen været ny og tilpasset mig, min form/mangel på samme, og energi på dagen. Julie er altid velforberedt og engageret og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Julie er også en dygtig coach og med hendes holistiske tilgang til velvære,krop og træning er hun uden tvivl en gave for alle, der ønsker mere fokus på egen sundhed.

Louise:

​Jeg takker for et fantastisk kost- og træningsforløb. Yderst tilfreds, vil jeg til enhver tid anbefale Julie. Hun er grundig og kompetent, samt møder en på ens eget niveau. Ingen skuffelser eller løftede pegefingre, man mærker tydeligt at hun selv kan genkende ens udfordringer fx i forhold til kost. Meget befriende!! Jeg har sammen med Julie arbejdet mig til stabile og sunde kostvaner, uden at føle jeg har været på slankekur. Fantastisk!!

Sarah:

Som nævnt for dig efter min sidste træning, så har forløbet hos dig været lige præcis dét, jeg havde brug for! Jeg er ikke bare glad for resultatet (hold kæft hvor er det fedt ), jeg er/har været lige så glad for hele forløbet - så glad at du selvfølgelig skal have min anbefaling . Den kommer her:

For tre måneder siden vejede jeg 9 kg mere, end jeg gør i dag, og jeg kunne virkelig ikke lide, hvad jeg så i spejlet. Beslutningen, om at der skulle gøres noget ved det, var nem, men udfordringen føltes uoverskuelig at gå i gang med på egen hånd. Dels fordi jeg aldrig havde haft brug for at tabe mig tidligere, og dels fordi jeg ikke anede, hvilke kostråd jeg ville få glæde af og succes med at følge.

Julie har været med til at gøre mit vægttabsforløb meget mere enkelt og ligetil, end det ville have været, hvis jeg selv skulle have fundet vejen frem i “slankejunglen”. Hos Julie fandt jeg lige præcis den vejledning, motivation, struktur og professionel sparring, jeg havde brug for for at finde tilbage til min sunde krop. Julies koncept har for mig været meget enkelt, motiverende og nemt at følge, og det har været SÅ dejligt at læne mig op af hendes erfaringer omkring, hvad der virker i forhold til kost og træning! Og så er Julie altså bare en dejlig, sjov, empatisk og kompetent pige, som absolut fortjener min varmeste anbefaling!​

Nina:

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag. Noget genialt ved hendes tilgang er det, at være god ved sig selv. Udfra samme filosofi er Julie god ved sine kunder, for så er det meget lettere at give sig selv fuldt ud.

-Det er guld værd, at gå hos en, som er oprigtigt optaget af ens velbefindende. Det gør det så meget lettere, at gå vejen selv.

Styrketræningen afsluttes som regel med 5-10 minutters massage, og jo mindre, jeg snakker undervejs, jo længere massage. Det er jo næsten for nemt, men det virkede fantastisk motiverende på min indsats! Jeg giver Julie min varmeste anbefaling!

Iben:

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​
I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig. De redskaber hun har givet mig, har gjort at jeg 2 måneder efter mit forløb sluttede har tabt 2 kg ekstra og har fået en ny livsstil. Jeg er glad for at have investeret i min krop og jeg var ikke kommet her til uden Julies support. Tak fordi du er sådan et dejligt menneske og tak for hjælpen💪🏻😊

Sabrina:

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette.
Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på.
Derudover er Julie bare et skønt menneske som forstår at få en til at føle sig tryg og selvsikker og der er altid plads til latter og småsnak, hvilket gør oplevelsen endnu federe.
Tak for oplevelsen Julie, og kan kun anbefale et træningsforløb hos Julie.
Mon ikke jeg selv kommer til at forsætte hos Julie 😁

Christina:

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning, og når det er lidt svært at hænge i, kommer hun med søde beskeder og opmuntring, så man lige giver den en ekstra skalle. Et ekstra kæmpe plus, er den skønne trænings oase hun har fået opbygget, trygge rammer og en dejlig ro.
Kan kun give Julie mine aller varmeste anbefalinger til alle kvinder der ønsker mere overskud og styrke, samt velvære i en travl hverdag 💪🏼

Helle:

​Jeg har gennemgået et 10-ugers forløb med Julie med fokus på kost, motion og i det hele taget at leve sundt. I forløbet er der også mulighed for topforkælelse i form af massage til ansigt og krop. Det hele går op i en højere enhed og er utrolig effektivt. Jeg kan på det allervarmest anbefale Julie. Hun er en fantastisk person og vanvittig dygtig.

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Følg mig på:​

Jeg vil her dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner i din hverdag.

Der vil også være spændende giveaways hver måned!​

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009

Kontakt mig

Telefon: 40 50 06 06

E-mail: kontakt@julie-lykke.dk