Om Julie-Lykke

For mig er en drømmekrop ikke en krop, der vejer mindst muligt.

Personligt kan jeg godt se, at min krop er flottere, når jeg vejer 3-4 kg mindre, end jeg gør nu. 

Men i mit liv vil det ikke give mening, da jeg godt kan lide, at der er plads til en del sociale ting eller is og kage, når jeg har lyst + at jeg generelt bare godt kan lide god mad og nydelseselementer. 

Jeg er derfor kommet frem til at min drømmekrop ikke er den, som jeg engang troede og allerede den indsigt, har hjulpet mig med at slippe en stor del af den madstress, jeg altid har haft, hvor jeg kun havde fokus på min vægt.

Derimod er MIN drømmekrop en krop, der giver mig høj energi og overskud i hverdagen, så jeg har mulighed for at gøre de ting, der gør mig rigtig glad og hvor mad ikke fylder mere i mine tanker end det behøver, så jeg kan være mere til stede i nuet.

Min drømmekrop er stærk, både fysisk og mentalt, så jeg føler, at jeg kan prioritere og klare det, jeg gerne vil. Min fordøjelse og søvn fungerer også som den skal, og når jeg ser mig selv i spejlet, så er ret tilfreds og føler mig som i et team med min krop.

Desuden kan jeg klæde mig i det tøj, som jeg føler bedst tilpas i og synes er flot.

Alt sammen selvfølgelig kun det meste af tiden, men helt sikkert aldrig, når jeg spiser for meget, ikke får bevæget mig eller prioriteret min søvn og ting, der gør mig glad.

Altså er en drømmekrop i mit perspektiv ikke kun et tal på vægten, men i lige så høj grad en krop, der giver mig mulighed for og mod til at udleve mine drømme og leve det liv, jeg gerne vil.

Dermed ikke sagt at mit spejlbillede og vægt ikke betyder noget, for det gør det selvfølgelig, men det går nu hånd i hånd med hvordan jeg har det og hvordan jeg ønsker at leve mit liv.

"En drømmekrop er for mig, en krop der giver mig mulighed for kunne være mere tilstede i nuet, fordi jeg har det godt i mig selv og ikke bruger en masse af min tid og mine tanker på min vægt og mad".​

Privat

​Privat bor jeg med min kæreste og hans 2 børn + mine 2 drenge, Felix og Oscar og vores lille hund Ollie i Vangede i Gentofte.

Jeg bruger meget af min tid på min business, fordi jeg virkelig brænder for det jeg laver og synes at det er spændende.

Så du finder mig sjældent foran fjernsynet, men næsten altid i gang med et eller andet webinar eller onlinekursus:)

Både for min egen udvikling og fordi at jeg derved kan se og forstå endnu flere aspekter for dem jeg hjælper.

Jeg er er så heldig at have en dejlig familie og nogle veninder, som jeg har kendt i rigtig mange år og som jeg har det sjovt med, så disse er også en stor prioritet i mit liv.

​Måden jeg arbejder på

​Som sagt, så tror jeg på at glæden findes i at have det godt og leve med en sund livsstil, der passer til den måde, man ønsker at leve på.

En livsstil hvor man har et sundt forhold til mad og føler sig gode venner med sig selv og sin krop.

I dette findes der både nogle praktiske ting, som der er en stor hjælp at få gjort til faste vaner i sin hverdag, blandt andet at spise mad, der passer til ens livsstil, at bevæge sig dagligt, at huske at holde pauser og få en god nattesøvn, samt at gøre gode ting for sig selv hver dag, der gør en glad. 

Heraf de 4 vaner, som jeg arbejder med på mit vægttabsforløb.

Men derudover også at få nogle mentale redskaber til at kunne gøre disse ting, eller at kunne forstå og fjerne de ting, som der opleves som forhindringer for det.

Det er blandt andet, -mindful spisning, -at forstå hvad der trigger en, fysisk, mentalt og socialt, -at kende til sin følelsesmæssige spisning, hvis det er et problem.

-At kende til sine skygger, lyse og mørke, dvs. at kende til de sider af sig selv, som man har svært ved at være med, så man føler at man bedre forstår og kender sig selv og sine tanker og dermed handlinger, -samt helt overordnet finder ud af hvordan man ønsker at ens hverdag skal se ud og være ud fra de værdier og den måde man ønsker at leve på. Derfor er alle disse ting med i mit 10 ugers vægttabsforløb.


​Jeg har uddannet mig med disse forskellige vinkler på sindet og kroppen.

Jeg har selv gået vejen - og alle afveje der findes heraf - for at nå til en krop, jeg i dag elsker og værdsætter og ser som MIN drømmekrop.

Den er langt fra perfekt, men for mig er det heller ikke målet længere.

Målet er at jeg er glad, tilfreds og har det godt og kan gøre de ting som JEG gerne vil, -og så min drømmekrop passer til min livsstil.

DET vil jeg virkelig gerne hjælpe dig med at opnå og opleve ❤​

​Mit CV - Uddannelser & Kurser

 • Fitnessinstruktør v. S.A.T.S - 2005
 • Personlig træner v. S.A.T.S - 2005
 • Slankekonsulent v. At Work - 2006
 • Sundhedscoach v. At Work - 2006
 • Prof. Bachelor i Ernæring og sundhed m. speciale i Human Ernæring v. Metropol - 2007
 • Sportsmassør v. Sportseducation - 2007
 • TRX træner v. Active aid -2018​
 • Skyggevejleder uddannelse v. Psykolog Mette Holm - 2018
 • Overspisningscoach v. Morten Elsøe og Anne Gaardmand - 2018
 • Vanecoach v. Morten Elsøe og Anne Gaardmand - 2019
 • Sense grundkursus v. Sensekost - 2019
 • Evidensbaseret Ernæring v. Morten Elsøe og Nikolaj Bach - 2019
 • Kærlighedsmønster-coach v. Recreateyou.dk - 2020
 • Trivselsmentor v. Rikke Klindt - 2021​
 • ACT coaching kursus i sundhed og vægttab v. Fisker performance - 2021

Følg mig for daglig inspiration​

Sociale medier​

Følg mig på:​

Jeg vil her dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneændringer til hvordan du kan skabe sunde vaner i din hverdag.

Der vil også være spændende giveaways hver måned!​

Julie-lykke.dk 

Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 37840009

Kontakt mig

Telefon: 40 50 06 06

E-mail: kontakt@julie-lykke.dk