Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt​

Juliekernan.dk

Lyngbyvej 389

2820 Gentofte

Telefon: 40 50 06 06
E-mail: kontakt@juliekernan.dk

CVR: 37840009

​Du er altid velkommen til at ringe eller sende mig en sms, hvis du har spørgsmål. Hvis jeg ikke lige tager den, så læg en besked eller send en sms, og jeg vender snarest tilbage.​

Du kan læse mere om min persondata-politik her.

Åbningstider

Mandag 8.45-15

Tirsdag 8.45-15

Onsdag 8.45- 15

Torsdag 8.45-17

Fredag 8.45-15

Rejseinformation

Mit studio ligger på Lyngbyvej 389, 2820 Gentofte

Der er gratis parkering lige foran døren

Du kan både tage forskellige busser til Kildegårds plads og gå de sidste 800 meter eller tage toget til Gentofte eller Vangede station og gå ca. 1 km derfra.

Bus  184 standser 50 meter fra adressen.

Sociale medier

Følg mig på:

Instagram: @juliekernan.dk_personligtræner

Facebook: juliekernan.dk – Personlig træner

Jeg vil her dagligt inspirere dig via kost, træning og forskellige vaneadfærdsændringer. Der vil også være spændende konkurrencer hver måned.

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.