Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

OBS! MIN HJEMEMSIDE ER FLYTTET TIL JULIE-LYKKE.DK

Jeg tilbyder personlig træning for alle kvinder i mit private studio, hvor kun du og jeg er til stede i rummet. Det giver en hyggelig atmosfære, hvor du er i fokus.

Jeg kan som personlig træner hjælpe dig med at få en sund, stærk og slank krop.

Personlig træner der sikrer korrekt træning

Som personlig træner fokuserer jeg på, at du hele tiden har korrekt teknik. Jeg sørger for, at du konstant yder dit bedste og tilrettelægger træningen, så det passer til dit niveau, og så du hele tiden er udfordret og derved flytter dig. 

Til træning af din krop benytter jeg mig blandt andet af TRX, bosubold, medicinbold, kettlebells, frie vægte, kropsvægt og elastikker. På den måde kan vi varieret og funktionelt komme igennem de store og små muskelgrupper i din krop og få pulsen op. Det giver kroppen en flot symmetri og toning.

Funktionel træning betyder, at der er fokus på øvelser, der ligner bevægelser, som du laver og har brug for for at være stærk i din hverdag. Det er med til at give et større overskud, når man ikke skal bruge så meget energi på dagligdagsting i hverdagen.

Jeg tilbyder personlig træning med fokus på dig som:

Jeg er også kostvejleder og kan dermed hjælpe dig med at lægge en kostplan, der passer til dine ønsker og mål, hvis du ønsker det.

Vi starter første gang med, at du bliver testet, målt og vejet, så du kan se, hvor meget du flytter dig ved at komme hos en personlig træner. 

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker, og du prøver en lille træning hos mig.

Hvad koster en personlig træner?

Du kan læse mere om mine priser her


Kontakt mig og hør mere om personlig træning

Ønsker du at komme i gang med et sundere liv ved hjælp af en personlig træner, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere. 


Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.


Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup og Charlottenlund samt hele København og Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren. 


Du kan booke tid direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.