Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Persondata politik​

Dataansvarlig

Når du er kunde hos mig, indsamler jeg data om dig. Det betyder at jeg er dataansvarlig og dermed ansvarlig for at informationer om dig, håndteres korrekt og sikkert. Data vil aldrig blive videregivet til 3. part eller blive brugt i andre sammenhænge end herunder listet.

Data der indsamles

De persondata jeg gemmer når du er kunde hos mig, er følgende:

 • Fornavn og efternavn
 • Email-adresse
 • Telefonnummer
 • Aftaler om behandlinger
 • Billeder hvis du har fået disse taget på et forløb
 • Svar fra mine spørgsmål til den første samtale og informationer gennem dine behandlinger
 • Helbredsoplysninger i form af din vægt, højde, BMI, fedtprocent m.m, hvis du har fået målt disse.

Formål med indsamling af data’en

Årsagen til jeg skal gemme disse data, er følgende:

 • For at kunne indgå en aftale med dig og gemme aftalen i min kalender
 • For at kunne udsende påmindelser og bekræftelser på vores aftale
 • For at kunne oprette en faktura til dig
 • For at kunne se dine tidligere og fremtidige aftaler således at jeg kan yde den bedst mulige service.
 • For et kunne tilrettelægge en individuel kost- og træningsprogram til dig

“Retten til at blive glemt”

Jeg gemmer dine oplysningerne indtil du ønsker dem ændret, slettet, ønsker at trække samtykket tilbage - eller efter 10 år fra din sidste aktivitet. Du kan til enhver tid ændre eller slette dine data hos mig. Dog vil data tilknyttet faktura være gemt i systemet jf. ovenstående. Du ændrer eller sletter dine data, eller trækker samtykket tilbage, ved at benytte knappen “Ret min profil” på min bookingside. Ønsker du at få dine data udleveret kan dette ske ved at rette henvendelse til mig.

Dataportabilitet

Medlemmernes kunders persondata og personfølsomme data, kan på forlangende af kunden, sendes til kunden eller en dataansvarlig i en anden virksomhed. Anmodningen skal være afsendt fra kundens egen email-adresse til kontakt@juliekernan.dk​.

Har du spørgsmål til min håndtering af data kan du altid kontakte mig og for en god ordens skyld skal jeg nævne at du også har mulighed for at klage til Datatilsynet.

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.