Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lidt om mig

Hej, jeg hedder Julie Kernan. Velkommen til min hjemmeside og tak for din tid.

Jeg om nogen ved, hvordan det føles IKKE, at have den drømmekrop og det helbred, der kræves for, at stå stærkt i sig selv og for, at være glad og have overskud til de ting der betyder noget.

Jeg har selv gået hele vejen, fra en evig kamp med 5-10 kg for meget, (samt jeg tog 40 kg på i begge mine graviditeter) og et enormt svingede blodsukker, og hvad der hertil hører af skavanker i krop og mentalt, til en drømmekrop jeg i dag elsker, med en indre ro og styrke. 

Jeg tror på, at lykken findes i, at have det godt. At have det godt er individuelt, men et fundament til, at have det godt, er ens for alle. Det er at have en krop, der fungerer optimalt samt et sundt helbred og derved overskud og energi til at lave de ting, der gør en glad.

Livet vil altid byde på op- og nedture, men har man sit fundament i orden, kan man stå stærkt  i det. Både så man hurtigere kan komme på benene igen, hvis man bliver væltet omkuld, eller så man rigtig kan MÆRKE livet i gode tider.

Det tror jeg på, at man blandt andet opnår via et sundt forhold til mad, der stabiliserer ens blodsukker og giver en nydelse og en god energi, SAMT en krop, der ikke har ophobet fedt, og som man er glad for.

Jeg tror først, at kroppen kan slippe det fedt, den ikke har brug for, når den ikke er stresset. Vejen til dette er bla, ud over kosten, fysisk træning, søvn og at man gør ting, der giver en velvære og gør en glad, deraf de 4 vaner jeg arbejder med.

Af velvære kan jeg tilbyde forskellige former for massage. Alle med det øverste formål, at få dit nervesystem og din krop til at slappe helt af og bare være til stede.

 

Desuden sælger jeg de lækreste økologiske Amazing Space produkter, så man også kan have lidt luksus og selvforkælelse i sin hverdag.

Som træning tror jeg på skønne gåture eller korte løbeture samt styrketræning af musklerne. Det ved jeg af erfaring, at der giver en flot tonet krop og gør en stærk til, at klare daglig dagens gøremål.

Jeg har derfor uddannet mig med disse forskellige vinkler på kroppen. Jeg har selv gået vejen - og alle afveje der findes heraf - for at nå til en krop, jeg i dag elsker og værdsætter og ser som min drømmekrop. Den er langt fra perfekt, men for mig er det heller ikke målet. Målet er at jeg er glad, tilfreds og har det godt og kan gøre de ting som JEG gerne vil, -og også lidt plads til de ting, der ikke er optimale for en drømmekrop.

DET vil jeg virkelig gerne hjælpe dig med, at opnå og opleve ❤

Uddannelser og kurser:

 • Fitnessinstruktør v. S.A.T.S- 2005
 • ​Personlig træner v. S.A.T.S- 2005
 • ​Slankekonsulent v. At work- 2006
 • ​Sundhedscoach v. At Work- 2006
 • ​Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed m. speciale i human ernæring- 2007
 • ​Sportsmassør v. Sportseducation.dk- 2007
 • ​Triggerpunktbehandling v. Sportseducation.dk- 2007
 • ​Japansk ansigtslift v. Christina Clemen- 2018
 • ​TRX træner v. Active aid- 2018
 • Cupping og Gua Sha v. A.M. Massageskole -2018
 • Gravid- og babymassage v. A.M. Massageskole - 2018
 • ​Skyggevejleder uddannelse v. Psykolog Mette Holm - 2018​
 • Overspisningsmodulet v. Morten Elsøe, 2018
 • Tilmeldt vanecoach til foråret 2019 v. Morten Elsøe

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.