Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lidt om mig

Hej, jeg hedder Julie Kernan. Velkommen til min hjemmeside og tak for din tid.

Jeg om nogen ved, hvordan det føles IKKE, at have den drømmekrop og det helbred, der kræves for, at stå stærkt i sig selv og for, at være glad og have overskud til de ting der betyder noget.

Jeg har selv gået hele vejen, fra en evig kamp med 5-10 kg for meget, (samt jeg tog 40 kg på i begge mine graviditeter) og et enormt svingede blodsukker, og hvad der hertil hører af skavanker i krop og mentalt, til en drømmekrop jeg i dag elsker, med en indre ro og styrke. 

Jeg tror på, at lykken findes i, at have det godt. At have det godt er individuelt, men et fundament til, at have det godt, er ens for alle. Det er at have en krop, der fungerer godt samt et sundt helbred og derved overskud og energi til at lave de ting, der gør en glad.

Livet vil altid byde på op- og nedture, men har man sit fundament i orden, kan man bedre stå stærkt  i det. Både så man hurtigere kan komme på benene igen, hvis man bliver væltet omkuld, eller så man rigtig kan MÆRKE livet i gode tider.

Det tror jeg på, at man blandt andet opnår via et sundt forhold til mad, der stabiliserer ens blodsukker og giver en nydelse og en god energi, SAMT en krop, der ikke har ophobet fedt, og som man er glad for.

Udover kosten, så synes jeg, at der er flere andre faktorer der spiller ind blandt andet fysisk træning/bevægelse, søvn og at man gør ting, der giver en velvære og gør en glad, deraf de 4 vaner jeg arbejder med i mine forløb.

Af velvære kan jeg tilbyde forskellige former for massage. Alle med det øverste formål, at få din krop til at slappe helt af og bare være til stede og nyde det.

 

Desuden sælger jeg de lækreste økologiske Amazing Space produkter, så man også kan have luksus og selvforkælelse hjemme i sin hverdag.

Som træning tror jeg på skønne gåture eller korte løbeture samt styrketræning af musklerne. Det ved jeg af erfaring, at der giver en flot tonet krop og gør en stærk til, at klare daglig dagens gøremål.

Jeg har derfor uddannet mig med disse forskellige vinkler på kroppen. Jeg har selv gået vejen - og alle afveje der findes heraf - for at nå til en krop, jeg i dag elsker og værdsætter og ser som min drømmekrop. Den er langt fra perfekt, men for mig er det heller ikke målet. Målet er at jeg er glad, tilfreds og har det godt og kan gøre de ting som JEG gerne vil, -og også med lidt plads til de ting, der ikke er optimale for en drømmekrop :)

DET vil jeg virkelig gerne hjælpe dig med, at opnå og opleve ❤

Uddannelser og kurser:

 • Fitnessinstruktør v. S.A.T.S- 2005
 • ​Personlig træner v. S.A.T.S- 2005
 • ​Slankekonsulent v. At work- 2006
 • ​Sundhedscoach v. At Work- 2006
 • ​Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed m. speciale i human ernæring- 2007
 • ​Sportsmassør v. Sportseducation.dk- 2007
 • ​Triggerpunktbehandling v. Sportseducation.dk- 2007
 • ​Japansk ansigtslift v. Christina Clemen- 2018
 • ​TRX træner v. Active aid- 2018
 • Cupping og Gua Sha v. A.M. Massageskole -2018
 • Gravid- og babymassage v. A.M. Massageskole - 2018
 • ​Skyggevejleder uddannelse v. Psykolog Mette Holm - 2018​
 • Overspisningsmodulet v. Morten Elsøe, 2018
 • Vanecoach  v. Morten Elsøe,  2019
 • Evidensbaseret Ernæring v. Morten Elsøe, 2019

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.