Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lidt om mig

Hej, jeg hedder Julie. Velkommen til min hjemmeside og tak for din tid.

Jeg om nogen ved, hvordan det føles IKKE at have den drømmekrop, som jeg selv er glad for og have overskud til de ting der virkelig betyder noget for mig.

Jeg har selv gået hele vejen, fra en evig kamp med 5-10 kg for meget, (samt jeg tog 40 kg på i begge mine graviditeter) med madstress, der svækkede mig mentalt, til at skabe en drømmekrop jeg i dag elsker, med en indre ro, styrke og en vægt jeg er glad for.

Jeg tror på, at lykken findes i at have det godt. At have det godt er individuelt, men et fundament til, at have det godt, tror jeg, er ens for alle. Det er at have en krop, der fungerer godt med en vægt man er tilfreds med samt et sundt helbred og derved overskud og energi til at lave de ting, der egentlig gør en glad.

Livet vil altid byde på op- og nedture, men har man sit fundament i sig selv i orden, kan man bedre stå stærkt i det. Både så man hurtigere kan komme på benene igen, hvis man bliver væltet omkuld, eller så man rigtig kan MÆRKE livet i gode tider.

Det tror jeg på, at man blandt andet opnår med en sund livsstil. En livsstil hvor man har et sundt forhold til mad og føler sig gode venner med sig selv og sin krop. 

I dette findes der både nogle praktiske ting, som der er en stor hjælp at få gjort til faste vaner i sin hverdag, blandt andet at spise mad, der passer til ens livsstil, at bevæge sig dagligt, at huske at holde pauser og få en god nattesøvn, samt at gøre gode ting for sig selv hver dag, der gør en glad. Heraf de 4 vaner, som jeg arbejder med på mit vægttabsforløb.

Men derudover også at få nogle mentale redskaber til at kunne gøre disse ting, eller at kunne forstå og fjerne de ting, som der opleves som forhindringer for det. 

Det er blandt andet, -mindful spisning, -at forstå hvad der trigger en, fysisk, mentalt og socialt, -at kende til sin følelsesmæssige spisning, hvis det er et problem. 

-At kende til sine skygger, lyse og mørke, dvs. at kende til de sider af sig selv, som man har svært ved at være med, så man både føler at man forstår og kender sig selv og sine tanker og dermed handlinger, -samt helt overordnet hvordan ens hverdag ser ud og er ud fra de værdier og den måde man ønsker at leve på.

Jeg har derfor uddannet mig med disse forskellige vinkler på sindet og kroppen. Jeg har selv gået vejen - og alle afveje der findes heraf - for at nå til en krop, jeg i dag elsker og værdsætter og ser som min drømmekrop. Den er langt fra perfekt, men for mig er det heller ikke målet. 

Målet er at jeg er glad, tilfreds og har det godt og kan gøre de ting som JEG gerne vil, -og også med lidt plads til de ting, der ikke er optimale for en "perfekt" krop.

DET vil jeg virkelig gerne hjælpe dig med at opnå og opleve ❤

Privat bor jeg med mine 2 drenge, Felix og Oscar og vores lille hund Ollie i Vangede i Gentofte. 

Jeg bruger meget af min tid på min business, fordi jeg virkelig brænder for det og synes at det er sjovt. Så du finder mig sjældent foran tv'et, men næsten altid i gang med et eller andet webinar eller onlinekursus :) Både for min egen udvikling og fordi at jeg derved kan se og forstå endnu flere aspekter for dem jeg hjælper.

Jeg er er så heldig at have en dejlig familie og nogle veninder, som jeg har kendt i rigtig mange år og som jeg har det sjovt med, så disse er også alle sammen er stor prioritet i mit liv.

---

Som kunde hos mig, er du hver måned med til at støtte Børns vilkår, et barn hos Plan-børnefonden og et barn hos SOS- børnebyerne ❤

Uddannelser og kurser:

 • Fitnessinstruktør v. S.A.T.S- 2005
 • ​Personlig træner v. S.A.T.S- 2005
 • ​Slankekonsulent v. At work- 2006
 • ​Sundhedscoach v. At Work- 2006
 • ​Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed m. speciale i human ernæring- 2007 v. Metropol
 • ​Sportsmassør v. Sportseducation.dk- 2007
 • ​TRX træner v. Active aid- 2018
 • ​Skyggevejleder uddannelse v. Psykolog Mette Holm - 2018​
 • Overspisningsmodulet v. Morten Elsøe, 2018
 • Vanecoach  v. Morten Elsøe,  2019
 • Sense grundkursus, v. Sensekost.dk, 2019
 • Evidensbaseret Ernæring v. Morten Elsøe, 2019
 • Kærlighedsmønster coach v. Recreateyou.dk, 2020
 • Trivselsmentor v. Rikke Klindt, i gang-afsluttes april 2021
 • ACT coaching kursus i sundhed og vægttab v. Fisker performance-2021

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.