Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Inspiration & links

Kære Dig,

Her kan du få inspiration og links til produkter, som jeg synes at der en skønne at kende til. Jeg har selv testet og bruger disse ting, så måske de også kan glæde dig.

​o9.dk er en tøjlinje med virkelig lækkert træningstøj, der både er skønt for dig og samtidig ikke skader miljøet mere end højst nødvendigt, at producere! Lækkert når disse to ting kan følges ad. Her er min anmeldelse af et par bukser, en trænings-bh og en top:

Wauu!!!! Jeg er VIRKELIG importeret! Tøjet og bh’en føles lige så skønt, at have på, som jeg havde håbet på. Bukserne sidder til på en behagelig måde og ‘deler ikke maven i to’. Heller ikke når jeg træner. Toppen er let og ultra blød, men det bedste af det hele er bh’en. Aldrig har jeg haft så behagelig en trænings bh på. Jeg kunne nærmest slet ikke mærke den og den gav mig alligevel fin støtte. Nu er min barm ikke så stor, så ved ikke hvordan den vil være, for dem der har en stor barm, men det kan jo testes. 

Jeg er i hvert fald virkelig importeret over alle 3 ting. Det har været en FORNØJELSE at træne i og uden tvivl, kommer min træningsgarderobe løbende til at blive udskiftet med dette mærke!

o9.dk´s tøj er lavet af bambus og andet genbrugsmateriale, hvilket betyder at tøjet er:
1: Fibrernes struktur gør stoffet åndbart.
2: Quick dry
3: Fibrene giver en blød og luksuriøs følelse.
4: svedtransporterende
5: 99% antibakteriel
6: Lugtfri: dets antibakterielle egenskaber hjælper stoffet med ikke at absorbere lugt.
7: 99% UV stråler beskyttelse: UV-blokeringsegenskaber bevares gennem alle processer
8: Lab testet
9: Miljøbevidst: bambus er en vedvarende ressource, som hjælper med at forhindre skovrydning, det kun bruger 1/3 vand til dyrkning end bomuld og det har ikke brug for pesticider til at gro.
Det er virkelig prikken over i’et i min verden!

Du kan via dette link læse mere og købe deres produkter med 5% rabat her o9active.com

​Rabatten fratrækkes ved at du bruger koden o9andJulie

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.