Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anbefalinger​

Anbefalinger fra vægttabsforløb

Du kan se flere anbefalinger på min facebookside juliekernan.dk

31/8 - 2020 Christina

Mine allervarmeste anbefalinger til Julie. Da jeg startede hos Julie følte jeg egentlig selv, at jeg havde overordnet styr på min sundhed, men efter en snak med Julie kunne jeg godt se, at der var ting jeg kunne justere.

Mit ønske da jeg startede var at tabe mig 5 kg og blive strammet op, men forløbet har overgået alle mine forventninger og jeg står efter endt forløb og har tabt 10 kg. Jeg har fået mange gode fifs til hvordan jeg i min hverdag skaber plads til de nydelseselementer som er vigtige for mig, og til trods for jeg har nydt noget lækkert næsten hver dag, har jeg opnået dette fantastiske resultat.

Jeg har selv haft styr på min konditionstræning, men selve styrketræningsdelen har jeg ikke styr på og det program Julie laver ugentlig er super, det presser en til max men ikke længere end hun ved at man kan holde til det.

Derudover er det et super hjemmetræningsprogram som Julie har lavet, det har virkelig hjulpet mig meget og fået mig igang med at træne andet end kondi herhjemme.

Det der gør forløbet helt specielt er, at det ikke er kun er kostvejledning og træning man får når man starter hos Julie. Der bliver lagt fokus på coaching og dybe snakke, som jeg har fået øjnene op for, kan og har stået i vejen for mit vægttab.

En sidste og utrolig vigtig ting for mig, er at Julie er god til at skabe trygge rammer for både træningen og coachingen, så jeg føler selv jeg har åbnet mig en del mere op end jeg ellers ville have gjort hvis jeg ikke følte mig tryg og forstået i situationen.

Alt i alt et anbefalelsesværdigt forløb der kommer hele vejen rundt om dig som person. Der er ikke andet tilbage at sige end - GØR DET, du vil ikke fortryde det.

 

28/8 - 2020 Pernille

Say what!!! Jeg runder sgu snart de 20 kg.  19,8 kg helt præcist - jeg troede aldrig at det skulle blive muligt for mig. For f*** Julie, havde det ik været for dig, havde det ALDRIG lykkedes mig at klare på egen hånd. Jeg står helt med tårer i øjnene og ryster på hovedet af uvirkeligheden. Jeg fortæller om dig til alle på min vej, som vil høre om din fantastiske tilgang, som har fået mig til at bryde mit solide skjold af dårlige vaner, både madvaner og mentale vaner. Jeg er så glad og taknemmelig for at du kom ind i mit liv på det tidspunkt du gjorde sidste år. Tænk, lige om lidt er det 1 år siden jeg startede hos dig... DU ER SÅ GOD! Stort kram til dig.

15/7 - 2020 Helene

Du kommer ikke til at fortryde et forløb med Julie - GØR DET!
Jeg har altid troet at jeg da godt vidste hvordan man skulle tabe sig og har efter mine to fødsler ønsket at tabe 5-10 kilo - det er bare aldrig lykkes. Ved små ændringer i min kost, men stadig generelt det samme mad som min familie spiser og som der serveres på mit arbejde, er det lykkes mig at tabe 7 kilo på 10 uger - og det er med masser af sociale arrangementer med is, kage osv. Kunne sikkert have tabt mig mere, men Julie vurderede, rigtig nok, at det var betydningsfuldt for mig at føle at jeg “fortsatte mit liv”. Hun lærte mig mange små “tricks” til at få fylde og grønt ind i maden, som i sidste ende (åbenbart) gør en stor forskel, siden kiloene forsvandt.

Det bedste ved Julie er den måde hun læser en på og er så empatisk - og sjov! Hun gør det nemt og med ugentlige øvelser og læsestof bliver man motiveret og udvikler sig selv på mange niveauer. Samtidig holder hun en igang fysisk med ugentlige træninger og hjemmetræningsprogram.

Efter disse 10 uger er jeg blevet slankere, stærkere, gladere og føler generelt et større overskud og glæde hver eneste dag. Jeg vil anbefale ALLE 10 uger med Julie.

3/7 - 2020 Lena

“GØR DET - det er ALLE pengene værd!! Efter to graviditeter, arbejde og aftenstudie havde jeg lyst til at tabe mig, føle mig stærk igen og ikke mindst finde en måde at leve sundt fremadrettet. Jeg faldt over Julies hjemmeside og bestilte tid til en prøvetime, og derefter gik jeg igang med et 10 ugers forløb. Nu mere end 10 kg lettere føler jeg mig stærkere og sundere end nogensinde. Julie har hjulpet mig med at indse, at lidt er bedre end intet, og at selv med denne indstilling kommer du i mål. Jeg vil klart anbefale alle der overveje et forløb hos Julie at gøre det. Julie er super dygtig til det hun gør, og hun gør det på den mest behagelige og skønne måde. Du vil simpelthen bare blive så GLAD! “

21/5 - 2020 Marie

Jeg er så ekstremt glad og evigt taknemmelig for mit forløb hos Julie – det har virkelig været livsændrende. Jeg har i mange år haft et ønske om at tabe mig 5-10 kilo. Jeg har været igennem mange forskellige kure, bootcamps og andre forløb, uden at det rigtig lykkedes. Selvom jeg tabte mig et par kilo, kom de hurtigt på igen. Inden jeg startede hos Julie, var jeg inderst inde lidt bange for, at det skulle ende med at blive endnu et nederlag. Det viste sig at være alt andet. Forløbet har ikke blot været en ny kur eller træning.

​Det har været et forløb, hvor der har været fokus på alle aspekter, der har indflydelse på vægttab og velvære. Jeg har fået indarbejdet nogle helt nye vaner, der gør, at jeg har en rigtig god base. De nye vaner er blevet så indgroet, at jeg ikke engang længere lægger mærke til det. Jeg har stadig en sød tand, og det vil jeg nok altid have, men jeg har lært at prioritere hvilke søde sager, som jeg virkelig har lyst til, og så nyde det, fremfor at overspise alt sødt jeg kommer i nærheden af. Jeg har på intet tidspunkt i forløbet følt, at jeg har været på kur eller at der har været noget, der er forbudt. Jeg har kunnet spise de ting, som jeg har haft lyst til, men blot med et helt andet mindset.

​Forløbet hos Julie adskiller sig fra alt andet jeg har prøvet, da Julie har taget udgangspunkt i min situation, og fokuseret på de områder, hvor jeg har haft udfordringer. Hun har en helt særlig måde at se på det positive og motivere én, når man selv føler det er ved at gå i stå. Jeg havde et par uger i forløbet, hvor vægten var gået helt i stå, og hvor jeg under andre omstændigheder havde smidt håndklædet i ringen.

​Men Julie formåede at bevare min motivation så jeg fortsatte. Forløbet resulterede i et vægttab på næsten 6 kg, og ikke mindst et helt nyt mindset, hvor jeg har lært at sætte meget mere pris på de små glæder, nye ritualer / vaner og en helt igennem ny tilfredshed med min krop. Jeg har efter forløbet hos Julie ikke blot formået at bevare vægttabet, men endda tabt mig yderligere 2 kg. til trods for coronakrise og knæoperation – og uden at det var intentionen.

​Jeg kan kun give Julie mine varmeste anbefalinger. Julie er ekstremt fagligt dygtig, hun møder én hvor man er, og har bare en helt fantastisk måde at være på. Går altid fra Julies sessioner med en total god energi og gå-på-mod.

16/4 - 2020 Mille

Julie får de varmeste anbefalinger. Jeg har været og er stadig igang med et større forløb både med træning, coaching og massage. Julie er vanvittig dygtig og hun har formået at få mig til at stoppe mine overspisninger, hun har lært mig at prioritere mig selv og jeg er blevet meget stærkere både fysisk og psykisk. Dertil også vægttab uden slankekur, men livsstilsændring. Vanvittig dygtig, nede på jorden og et virkelig rart menneske.

De varmeste anbefalinger herfra

31/3- 2020 Marie Louise

Det der gør dig til en ekstraordinær god coach/ træningsinstruktør/ ernæringsekspert er, at du formår at se dine klienter hvor de er. Med din empatiske sans forstår du at lytte dig til deres behov og give dem gode råd til hvor de er både i forhold til træning men også i forhold deres privatliv. To ting som man ikke kan skille fra hinanden.

De får så meget mere end kostvejledning og træning, når de er hos dig. Something money can't buy. ️

15/12 - 2019 - Frederikke

Jeg startede i et 10-ugers forløb hos Julie, fordi jeg trængte til at gøre noget godt for mig selv. Det handlede ikke om, at jeg skulle tabe mig (selvom der alligevel blev strammet lidt op, hvilket var skønt), men formålet var nærmere at komme igang med bevægelse og træning igen efter flere års stilstand, på en god og sund måde. Jeg savnede en sund og stærk krop, som kunne bære en sund og stærk psyke. Julie sammensatte et træningsforløb, der lige præcis passede til mig og mine behov. Det har aldrig været svært at komme ud af døren og hen til træning hos Julie. Tværtimod har jeg glædet mig til hver gang vi skulle mødes. Træningen har været hård og udfordrende (lige som jeg elsker det) efterfulgt af den dejligste massage til sidst. Derudover har jeg nydt de mange gode og dybe snakke, som vi har haft undervejs. Jeg har aldrig før oplevet nogen personlig træner, der har arbejdet med sundhed på sådan en holistisk og bred måde - men det har givet så god mening, og jeg har virkelig haft glæde af det.

Inden jeg startede hos Julie øvede jeg mig på at blive bedre til lytte efter mine egne behov - både psykisk og fysisk. Dette har Julie virkelig hjulpet mig videre med, og jeg er så taknemmelig for gode og konkrete værktøjer og vaner, som hun har givet mig. Jeg kan kun give Julie mine varmeste og største anbefalinger. En sund og glad krop giver en sund og glad psyke - og det giver et helt og glad menneske. Tusind tak for din store hjælp, søde Julie :- )

​​23/11 - 2019- Lise-Lotte
​Jeg har netop afsluttet mit 10 ugers kost og træningsforløb hos Julie. Nu, 5 kg lettere kan jeg se tilbage på nogle virkelig gode og lærerige uger. Jeg har aldrig gået nævneværdigt op i kost eller træning, men mit forløb hos Julie har virkelig givet mig lyst og styrke til at holde fast i den sundere stil. Julie er altid glad og smilende og meget opmuntrende - aldrig en løftet pegefinger! De bedste anbefalinger herfra.

20/11 - 2019 - Tina

​TAK TAK TAK !

Jeg er SÅ taknemlig for det bedste kost- og træningsforløb! Som nybagt mor er det den ultimative gave du kan give dig selv.

Julie har formået at få mig tilbage til samme form som før min graviditet og gjort min hverdag endnu sundere – men det bedste har været glæden i min krop og sind efter hver træningstime hos Julie.

Tak for dig! Du er en fantastisk mentor og vanvittig skøn - Man kan ikke andet end at blive i glad i låget af dit selskab.

10/10- 2019 - Maria

Med en klar ambition om at tabe mig nogle kilo og komme i bedre form, bookede jeg et 20 ugers forløb hos Julie. Efter blot 10 uger havde jeg tabt 10 kg hvilket var langt over forventning. Julie er en empatisk og dygtig træner og kostvejleder, der altid tager udgangspunkt i den enkelte. Hver gang har træningen været ny og tilpasset mig, min form/mangel på samme, og energi på dagen. Julie er altid velforberedt og engageret og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Julie er også en dygtig coach og med hendes holistiske tilgang til velvære,krop og træning er hun uden tvivl en gave for alle, der ønsker mere fokus på egen sundhed.

1/8- 2019 Louise

​Jeg takker for et fantastisk kost- og træningsforløb. Yderst tilfreds, vil jeg til enhver tid anbefale Julie. Hun er grundig og kompetent, samt møder en på ens eget niveau. Ingen skuffelser eller løftede pegefingre, man mærker tydeligt at hun selv kan genkende ens udfordringer fx i forhold til kost. Meget befriende!! Jeg har sammen med Julie arbejdet mig til stabile og sunde kostvaner, uden at føle jeg har været på slankekur. Fantastisk!!

15/7-2019 Sarah

Som nævnt for dig efter min sidste træning, så har forløbet hos dig været lige præcis dét, jeg havde brug for! Jeg er ikke bare glad for resultatet (hold kæft hvor er det fedt ), jeg er/har været lige så glad for hele forløbet - så glad at du selvfølgelig skal have min anbefaling . Den kommer her:

For tre måneder siden vejede jeg 9 kg mere, end jeg gør i dag, og jeg kunne virkelig ikke lide, hvad jeg så i spejlet. Beslutningen, om at der skulle gøres noget ved det, var nem, men udfordringen føltes uoverskuelig at gå i gang med på egen hånd. Dels fordi jeg aldrig havde haft brug for at tabe mig tidligere, og dels fordi jeg ikke anede, hvilke kostråd jeg ville få glæde af og succes med at følge. 

Julie har været med til at gøre mit vægttabsforløb meget mere enkelt og ligetil, end det ville have været, hvis jeg selv skulle have fundet vejen frem i “slankejunglen”. Hos Julie fandt jeg lige præcis den vejledning, motivation, struktur og professionel sparring, jeg havde brug for for at finde tilbage til min sunde krop. Julies koncept har for mig været meget enkelt, motiverende og nemt at følge, og det har været SÅ dejligt at læne mig op af hendes erfaringer omkring, hvad der virker i forhold til kost og træning! Og så er Julie altså bare en dejlig, sjov, empatisk og kompetent pige, som absolut fortjener min varmeste anbefaling!​

For tre måneder siden vejede jeg 9 kg mere, end jeg gør i dag, og jeg kunne virkelig ikke lide, hvad jeg så i spejlet. Beslutningen, om at der skulle gøres noget ved det, var nem, men udfordringen føltes uoverskuelig at gå i gang med på egen hånd. Dels fordi jeg aldrig havde haft brug for at tabe mig tidligere, og dels fordi jeg ikke anede, hvilke kostråd jeg ville få glæde af og succes med at følge. Julie har været med til at gøre mit vægttabsforløb meget mere enkelt og ligetil, end det ville have været, hvis jeg selv skulle have fundet vejen frem i “slankejunglen”. 

Hos Julie fandt jeg lige præcis den vejledning, motivation, struktur og professionel sparring, jeg havde brug for for at finde tilbage til min sunde krop. Julies koncept har for mig været meget enkelt, motiverende og nemt at følge, og det har været SÅ dejligt at læne mig op af hendes erfaringer omkring, hvad der virker i forhold til kost og træning! Og så er Julie altså bare en dejlig, sjov, empatisk og kompetent pige, som absolut fortjener min varmeste anbefaling!​

16/1-2019 Nina

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag. Noget genialt ved hendes tilgang er det, at være god ved sig selv. Udfra samme filosofi er Julie god ved sine kunder, for så er det meget lettere at give sig selv fuldt ud.

-Det er guld værd, at gå hos en, som er oprigtigt optaget af ens velbefindende. Det gør det så meget lettere, at gå vejen selv.

Styrketræningen afsluttes som regel med 5-10 minutters massage, og jo mindre, jeg snakker undervejs, jo længere massage. Det er jo næsten for nemt, men det virkede fantastisk motiverende på min indsats! Jeg giver Julie min varmeste anbefaling!

19/1-2019 Iben

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​
I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig. De redskaber hun har givet mig, har gjort at jeg 2 måneder efter mit forløb sluttede har tabt 2 kg ekstra og har fået en ny livsstil. Jeg er glad for at have investeret i min krop og jeg var ikke kommet her til uden Julies support. Tak fordi du er sådan et dejligt menneske og tak for hjælpen💪🏻😊

17/1-2019 Sabrina

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette.
Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på.
Derudover er Julie bare et skønt menneske som forstår at få en til at føle sig tryg og selvsikker og der er altid plads til latter og småsnak, hvilket gør oplevelsen endnu federe.
Tak for oplevelsen Julie, og kan kun anbefale et træningsforløb hos Julie.
Mon ikke jeg selv kommer til at forsætte hos Julie 😁

20/1-2019 Christina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning, og når det er lidt svært at hænge i, kommer hun med søde beskeder og opmuntring, så man lige giver den en ekstra skalle. Et ekstra kæmpe plus, er den skønne trænings oase hun har fået opbygget, trygge rammer og en dejlig ro.
Kan kun give Julie mine aller varmeste anbefalinger til alle kvinder der ønsker mere overskud og styrke, samt velvære i en travl hverdag 💪🏼

20/1-2019 Helle

​Jeg har gennemgået et 10-ugers forløb med Julie med fokus på kost, motion og i det hele taget at leve sundt. I forløbet er der også mulighed for topforkælelse i form af massage til ansigt og krop. Det hele går op i en højere enhed og er utrolig effektivt. Jeg kan på det allervarmest anbefale Julie. Hun er en fantastisk person og vanvittig dygtig.

18/9-2018 Cecilie

- Hvor var du, med din sundhed, inden du startede i et forløb hos mig?

Jeg spiste oftest havregryn til morgenmad, fordi det var nemt og hurtigt.

Frokost kunne jeg nemt glemme eller først spise ved 16-tiden. Nogle gange kunne frokost også ende med at blive chokolade eller andet hurtigt usundt.

Min aftensmad har altid været varieret og oftest uden for mange kulhydrater. Men også her sneg sig hurtige løsninger ind efter vi fik baby.

Jeg gik ture med barnevogn før, men lavede ellers ikke meget aktivt.

- Hvilke resultater fik du ud af et 10 ugers forløb?

Ud over de fine resultater i kg og cm, så har jeg ikke længere ondt i ryggen. Min ryg er stærk, jeg er stærk. Min krop har det generelt bedre og jeg har mere energi.

Det er skønt ikke længere at fokusere på slikket i supermarkedet, hvor jeg før var som et barn der måtte have alt.

Jeg er blevet meget bedre til at fokusere på at gøre noget godt for mig selv. Jeg husker at tage tid til mig selv, og en gang i mellem vente med huslige eller andre ting.

Ud over det så havde jeg aldrig troet at jeg skulle have det okay med at være i bikini, og slet ikke efter fødsel. Jeg har aldrig været vild med min krop i bikini, men nu er det en helt anden sag.

- Hvordan oplevede du, at jeg er som vejleder?
Motiverende, støttende og positiv.

Jeg følte jeg fik vist en masse muligheder frem for begrænsninger i forhold til kosten.

Jeg følte mig i trygge hænder i forhold til træningen og hvad min krop på det tidspunkt kunne. Jeg kunne koncentrere mig om træningen mens Alfred tumlede og hyggede sig med dig.

- Hvordan har min vejledning været at følge?
Jeg synes faktisk det har været nemt. Mest fordi jeg ikke følte mig begrænset, men mere inspireret til at opsøge nye opskrifter og sådan.

Det var et overskueligt hjemmetræningsprogram, så jeg fint kunne snige det ind hvor det nu lige passede i min dag.

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.