Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anbefalinger​

Anbefalinger til massagebehandlinger

Du kan se flere anbefalinger på min facebookside juliekernan.dk

6/9-2018 Perrnille K

Jeg bookede en massage til mine ømme muskler, og fik en gigantisk uventet bonus med, fra mit første møde med Julie. Hun er knald dygtig, et fantastisk menneske, og hun ser det hele menneske, hun har foran sig. Julie er dumpet ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt, og jeg planlægger mange fremtidige besøg til Julies skønne oase i fremtiden 😍

18/8-2018 Sarah H

Virkelig effektiv og skøn massage! Julie forstår at tage fat, og hun fik løsnet op i min stive morkrop. Det er helt sikkert ikke sidste gang ⭐️

16/6-2018 Jamina M

Tusind tak for en fantastisk gravidmassage som jeg fik i går. Jeg var helt afslappet bagefter og en dejlig følelse at kunne ligge på maven. Samtidig med det er du også en meget behagelig og professionel behandler

Mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen når jeg har født og skal forkæle mig selv.

11/6-2018 Katrine K.

​Jeg var for få dage siden til graviditetsmassage hos Julie, og det er den bedste massage, jeg har fået! Hun kommer virkelig i dybden og er ikke bange for at tage fat - samtidig er der også en masse velvære forbundet med hendes behandling. 

Den varmeste og bedste anbefaling herfra ! Jeg har allerede bestilt en behandling mere.

11/6-2018 Sofia S

Har lige fået en vidunderlig gravidmassage...
Jeg bad Julie tage fat, da min krop virkelig trængte til at blive løsnet op, og det gjorde hun, simpelthen for skønt... Jeg er selv massør og hun gør det virkelig godt.
Ikke nok med det, så er hun fyldt med gode tips omkring babymassage og andet guf..

Piger afsted med jer, hun har procenter på 1. Behandling...

4/6-2018 Silje B

Tusinde tak for en himmelsk massage i ren Zen-omgivelser. 

Mine ømme skuldre kan bevæges igen, hvor føles det bare rart. Du kommer virkelig godt i dybden. Så skønt at få løsnet op i de stive muskler, her i slutningen af graviditeten. Har booket en tid i næste uge igen.

31/5- 2018 Nina E

Kan stadig mærke velværen efter en time i Julies bløde og kyndige hænder. Kommer bestemt igen!!

9/5-2018 Eva T

Tænk at en ansigtsmassage kan have så stor indvirkning på hele kroppen og ikke mindst sindet!
Jeg er let som en fjer og sprudler af glæde! Julie skaber en stemning af harmoni og balance, som siver ud i hver en celle af mig!

PRØV DET!!!!

7/5- 2018 Gitte J

Tak for en fantastisk dejlig dejlig massage jeg fik hos dig i dag, har det super godt og glæder mig allerede til næste gang. Top professionel behandling :)

18/4-2018 Stine B

Julie er super dygtig og et dejligt menneske. Man føler sig i rigtig gode hænder.

12/4-2018 Marie H

Julie har mine varmeste anbefalinger! Efter en lang periode med meget at se til fik jeg en tid hos Julie til en ansigtsmassage. Sjældent har jeg prøvet at komme så meget ned i gear og nydt en massage. Julie er meget professionelt og man kan mærke at hun ved hvad hun laver. Det er bestemt ikke sidste gang jeg booker tid hos hende <3

18/4-2018 Marie-Louise K

Jeg kan virkelig anbefale Julie. Jeg har både brugt Julie til personlig træning og massage. Ved hjælp af få redskaber og simple teknikker har Julie hjulpet mig med at få en stærk og sund krop.
Kropsmassagen er den perfekte kombi mellem velvære og mere dybdegående massage i de områder man har behov for det. Kan virkelig anbefales!

4/4-2018 Anne-Sofie H

Uden sammenligning den skønneste opstrammende ansigtsmassage jeg har fået. Jeg kunne se og føle et resultat med det samme
Jeg har allerede bestilt en ny tid!!

30/3-2018 Anne C

Jeg har været til en opstrammende ansigtsbehandling hos Julie - og det er det skønneste, mit ansigt nogensinde har været udsat for. Hertil kommer, at hele min krop blev så afslappet af behandlingen, at jeg følte, at jeg svævede ud af klinikken. Julie er en meget professionel, dygtig, nærværende og yderst behagelig behandler og person, og jeg kan kun anbefale alle at skynde sig at booke en tid - til selvforkælelse eller som gave til én person, som virkelig har fortjent en god oplevelse. 

Anbefalinger til personlig træning & forløb

18/9-2018 Kunde der har tabt 5,8 kg og 36,5 cm på et 10 ugers 1:1 forløb

- Hvor var du, med din sundhed, inden du startede i et forløb hos mig?

Jeg spiste oftest havregryn til morgenmad, fordi det var nemt og hurtigt.

Frokost kunne jeg nemt glemme eller først spise ved 16-tiden. Nogle gange kunne frokost også ende med at blive chokolade eller andet hurtigt usundt.

Min aftensmad har altid været varieret og oftest uden for mange kulhydrater. Men også her sneg sig hurtige løsninger ind efter vi fik baby.

Jeg gik ture med barnevogn før, men lavede ellers ikke meget aktivt.

- Hvilke resultater fik du ud af et 10 ugers forløb?

Ud over de fine resultater i kg og cm, så har jeg ikke længere ondt i ryggen. Min ryg er stærk, jeg er stærk. Min krop har det generelt bedre og jeg har mere energi.

Det er skønt ikke længere at fokusere på slikket i supermarkedet, hvor jeg før var som et barn der måtte have alt.

Jeg er blevet meget bedre til at fokusere på at gøre noget godt for mig selv. Jeg husker at tage tid til mig selv, og en gang i mellem vente med huslige eller andre ting.

Ud over det så havde jeg aldrig troet at jeg skulle have det okay med at være i bikini, og slet ikke efter fødsel. Jeg har aldrig været vild med min krop i bikini, men nu er det en helt anden sag.

- Hvordan oplevede du, at jeg er som vejleder?
Motiverende, støttende og positiv.

Jeg følte jeg fik vist en masse muligheder frem for begrænsninger i forhold til kosten.

Jeg følte mig i trygge hænder i forhold til træningen og hvad min krop på det tidspunkt kunne. Jeg kunne koncentrere mig om træningen mens Alfred tumlede og hyggede sig med dig.

- Hvordan har min vejledning været at følge?
Jeg synes faktisk det har været nemt. Mest fordi jeg ikke følte mig begrænset, men mere inspireret til at opsøge nye opskrifter og sådan.

Det var et overskueligt hjemmetræningsprogram, så jeg fint kunne snige det ind hvor det nu lige passede i min dag.

- Hvilke type kvinder vil du anbefale et 10 ugers forløb til?
Jeg vil helt klart anbefale det til andre der vil i gang efter fødsel, fordi jeg følte mig tryg ved at der blev passet på der hvor der skulle og at der kom styr på bækkenbund mm.

Men derudover synes jeg det er anbefalelsesværdigt for alle, da træningen og kosten jo ikke kun var til mødre.


- Hvad kunne jeg gøre bedre/anderledes?

Jeg kunne læse at du der hvor du nu flytter hen kommer til at have et venteområde. Det kunne jeg godt have brugt til at give mad inden eller efter ind i mellem. Og så et sted til placering af barnevogn.Men alt det har du jo styr på snart.

18/4-2018 Marie-Louise K

Jeg kan virkelig anbefale Julie. Jeg har både brugt Julie til personlig træning og massage. Ved hjælp af få redskaber og simple teknikker har Julie hjulpet mig med at få en stærk og sund krop.
Kropsmassagen er den perfekte kombi mellem velvære og mere dybdegående massage i de områder man har behov for det. Kan virkelig anbefales!

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.