Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Anbefalinger​

Anbefalinger til forløb

& personlig træning

Du kan se flere anbefalinger på min facebookside juliekernan.dk

31/3- 2020 Marie Louise

Det der gør dig til en ekstraordinær god coach/ træningsinstruktør/ ernæringsekspert er, at du formår at se dine klienter hvor de er. Med din empatiske sans forstår du at lytte dig til deres behov og give dem gode råd til hvor de er både i forhold til træning men også i forhold deres privatliv. To ting som man ikke kan skille fra hinanden.

De får så meget mere end kostvejledning og træning, når de er hos dig. Something money can't buy. ️

2/1-2020 - Mille

​Jeg vil blot sige at jeg er dig evigt taknemmelig! Jeg står her 1 døgn inde i det nye år og har en kampgejst jeg aldrig i mit liv havde troet jeg ville have. Jeg er SÅ klar på livet, ny livsstil, nyt job, ny begyndelse og det hele er jeg takket være dig ! 


Jeg ved at året i år bliver mit første år under de 100 kg, men også at jeg bliver dernede. Jeg ved jeg kan og jeg ved jeg vil det her mere end noget andet ️

Jeg starter også 2020 med at være på 114.1 kg på min egen vægt - den sagde 114.2 d.22.December og det er til trods for jeg har hygget mig, givet den gas og ikke sparet på noget. Så jeg glæder mig endnu mere til at se dig 11/1

Andre forældre leger med lego og andre ting med deres børn. Herhjemme vil Anton gerne lege “du er Julie” legen. Det handler om at vi skiftes til at være “Julie” og så skal Julie fortælle hvad den anden skal træne - og det er ikke engang for sjov Det er hans yndlingsleg.... Så du har ikke kun sat et kæmpe spot i min krop og mit hjerte, men også Antons og vi elsker at bevæge os og træne og jeg glæder mig helt vildt meget til at kunne mere med min krop og blive slankere, sundere og stærkere.

Tusind tak for dig , skønne kvinde !

15/12 - 2019 - Frederikke

Jeg startede i et 10-ugers forløb hos Julie, fordi jeg trængte til at gøre noget godt for mig selv. Det handlede ikke om, at jeg skulle tabe mig (selvom der alligevel blev strammet lidt op, hvilket var skønt), men formålet var nærmere at komme igang med bevægelse og træning igen efter flere års stilstand, på en god og sund måde. Jeg savnede en sund og stærk krop, som kunne bære en sund og stærk psyke. Julie sammensatte et træningsforløb, der lige præcis passede til mig og mine behov. Det har aldrig været svært at komme ud af døren og hen til træning hos Julie. Tværtimod har jeg glædet mig til hver gang vi skulle mødes. Træningen har været hård og udfordrende (lige som jeg elsker det) efterfulgt af den dejligste massage til sidst. Derudover har jeg nydt de mange gode og dybe snakke, som vi har haft undervejs. Jeg har aldrig før oplevet nogen personlig træner, der har arbejdet med sundhed på sådan en holistisk og bred måde - men det har givet så god mening, og jeg har virkelig haft glæde af det.

 

Inden jeg startede hos Julie øvede jeg mig på at blive bedre til lytte efter mine egne behov - både psykisk og fysisk. Dette har Julie virkelig hjulpet mig videre med, og jeg er så taknemmelig for gode og konkrete værktøjer og vaner, som hun har givet mig. Jeg kan kun give Julie mine varmeste og største anbefalinger. En sund og glad krop giver en sund og glad psyke - og det giver et helt og glad menneske. Tusind tak for din store hjælp, søde Julie :- )

23/11 - 2019- Lise-Lotte

Jeg har netop afsluttet mit 10 ugers kost og træningsforløb hos Julie. Nu, 5 kg lettere kan jeg se tilbage på nogle virkelig gode og lærerige uger. Jeg har aldrig gået nævneværdigt op i kost eller træning, men mit forløb hos Julie har virkelig givet mig lyst og styrke til at holde fast i den sundere stil. Julie er altid glad og smilende og meget opmuntrende - aldrig en løftet pegefinger! De bedste anbefalinger herfra.

20/11 - 2019 - Tina

​TAK TAK TAK ! 

Jeg er SÅ taknemlig for det bedste kost- og træningsforløb! Som nybagt mor er det den ultimative gave du kan give dig selv.

Julie har formået at få mig tilbage til samme form som før min graviditet og gjort min hverdag endnu sundere – men det bedste har været glæden i min krop og sind efter hver træningstime hos Julie.

Tak for dig! Du er en fantastisk mentor og vanvittig skøn - Man kan ikke andet end at blive i glad i låget af dit selskab.

10/10- 2019 - Maria

Med en klar ambition om at tabe mig nogle kilo og komme i bedre form, bookede jeg et 20 ugers forløb hos Julie. Efter blot 10 uger havde jeg tabt 10 kg hvilket var langt over forventning. Julie er en empatisk og dygtig træner og kostvejleder, der altid tager udgangspunkt i den enkelte. Hver gang har træningen været ny og tilpasset mig, min form/mangel på samme, og energi på dagen. Julie er altid velforberedt og engageret og man kan mærke at hun brænder for det hun laver. Julie er også en dygtig coach og med hendes holistiske tilgang til velvære,krop og træning er hun uden tvivl en gave for alle, der ønsker mere fokus på egen sundhed.

1/8- 2019 Louise

​Jeg takker for et fantastisk kost- og træningsforløb. Yderst tilfreds, vil jeg til enhver tid anbefale Julie. Hun er grundig og kompetent, samt møder en på ens eget niveau. Ingen skuffelser eller løftede pegefingre, man mærker tydeligt at hun selv kan genkende ens udfordringer fx i forhold til kost. Meget befriende!! Jeg har sammen med Julie arbejdet mig til stabile og sunde kostvaner, uden at føle jeg har været på slankekur. Fantastisk!!

15/7-2019 Sarah

Som nævnt for dig efter min sidste træning, så har forløbet hos dig været lige præcis dét, jeg havde brug for! Jeg er ikke bare glad for resultatet (hold kæft hvor er det fedt ), jeg er/har været lige så glad for hele forløbet - så glad at du selvfølgelig skal have min anbefaling . Den kommer her:

For tre måneder siden vejede jeg 9 kg mere, end jeg gør i dag, og jeg kunne virkelig ikke lide, hvad jeg så i spejlet. Beslutningen, om at der skulle gøres noget ved det, var nem, men udfordringen føltes uoverskuelig at gå i gang med på egen hånd. Dels fordi jeg aldrig havde haft brug for at tabe mig tidligere, og dels fordi jeg ikke anede, hvilke kostråd jeg ville få glæde af og succes med at følge. Julie har været med til at gøre mit vægttabsforløb meget mere enkelt og ligetil, end det ville have været, hvis jeg selv skulle have fundet vejen frem i “slankejunglen”. Hos Julie fandt jeg lige præcis den vejledning, motivation, struktur og professionel sparring, jeg havde brug for for at finde tilbage til min sunde krop. Julies koncept har for mig været meget enkelt, motiverende og nemt at følge, og det har været SÅ dejligt at læne mig op af hendes erfaringer omkring, hvad der virker i forhold til kost og træning! Og så er Julie altså bare en dejlig, sjov, empatisk og kompetent pige, som absolut fortjener min varmeste anbefaling!​

16/1-2019 Nina

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag. Noget genialt ved hendes tilgang er det, at være god ved sig selv. Udfra samme filosofi er Julie god ved sine kunder, for så er det meget lettere at give sig selv fuldt ud.

-Det er guld værd, at gå hos en, som er oprigtigt optaget af ens velbefindende. Det gør det så meget lettere, at gå vejen selv.

Styrketræningen afsluttes som regel med 5-10 minutters massage, og jo mindre, jeg snakker undervejs, jo længere massage. Det er jo næsten for nemt, men det virkede fantastisk motiverende på min indsats! Jeg giver Julie min varmeste anbefaling!

19/1-2019 Iben

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​
I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig. De redskaber hun har givet mig, har gjort at jeg 2 måneder efter mit forløb sluttede har tabt 2 kg ekstra og har fået en ny livsstil. Jeg er glad for at have investeret i min krop og jeg var ikke kommet her til uden Julies support. Tak fordi du er sådan et dejligt menneske og tak for hjælpen💪🏻😊

17/1-2019 Sabrina

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette.
Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på.
Derudover er Julie bare et skønt menneske som forstår at få en til at føle sig tryg og selvsikker og der er altid plads til latter og småsnak, hvilket gør oplevelsen endnu federe.
Tak for oplevelsen Julie, og kan kun anbefale et træningsforløb hos Julie.
Mon ikke jeg selv kommer til at forsætte hos Julie 😁

20/1-2019 Christina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning, og når det er lidt svært at hænge i, kommer hun med søde beskeder og opmuntring, så man lige giver den en ekstra skalle. Et ekstra kæmpe plus, er den skønne trænings oase hun har fået opbygget, trygge rammer og en dejlig ro.
Kan kun give Julie mine aller varmeste anbefalinger til alle kvinder der ønsker mere overskud og styrke, samt velvære i en travl hverdag 💪🏼

20/1-2019 Helle

​Jeg har gennemgået et 10-ugers forløb med Julie med fokus på kost, motion og i det hele taget at leve sundt. I forløbet er der også mulighed for topforkælelse i form af massage til ansigt og krop. Det hele går op i en højere enhed og er utrolig effektivt. Jeg kan på det allervarmest anbefale Julie. Hun er en fantastisk person og vanvittig dygtig.

18/9-2018 Cecilie

- Hvor var du, med din sundhed, inden du startede i et forløb hos mig?

Jeg spiste oftest havregryn til morgenmad, fordi det var nemt og hurtigt.

Frokost kunne jeg nemt glemme eller først spise ved 16-tiden. Nogle gange kunne frokost også ende med at blive chokolade eller andet hurtigt usundt.

Min aftensmad har altid været varieret og oftest uden for mange kulhydrater. Men også her sneg sig hurtige løsninger ind efter vi fik baby.

Jeg gik ture med barnevogn før, men lavede ellers ikke meget aktivt.

- Hvilke resultater fik du ud af et 10 ugers forløb?

Ud over de fine resultater i kg og cm, så har jeg ikke længere ondt i ryggen. Min ryg er stærk, jeg er stærk. Min krop har det generelt bedre og jeg har mere energi.

Det er skønt ikke længere at fokusere på slikket i supermarkedet, hvor jeg før var som et barn der måtte have alt.

Jeg er blevet meget bedre til at fokusere på at gøre noget godt for mig selv. Jeg husker at tage tid til mig selv, og en gang i mellem vente med huslige eller andre ting.

Ud over det så havde jeg aldrig troet at jeg skulle have det okay med at være i bikini, og slet ikke efter fødsel. Jeg har aldrig været vild med min krop i bikini, men nu er det en helt anden sag.

- Hvordan oplevede du, at jeg er som vejleder?
Motiverende, støttende og positiv.

Jeg følte jeg fik vist en masse muligheder frem for begrænsninger i forhold til kosten.

Jeg følte mig i trygge hænder i forhold til træningen og hvad min krop på det tidspunkt kunne. Jeg kunne koncentrere mig om træningen mens Alfred tumlede og hyggede sig med dig.

- Hvordan har min vejledning været at følge?
Jeg synes faktisk det har været nemt. Mest fordi jeg ikke følte mig begrænset, men mere inspireret til at opsøge nye opskrifter og sådan.

Det var et overskueligt hjemmetræningsprogram, så jeg fint kunne snige det ind hvor det nu lige passede i min dag.

- Hvilke type kvinder vil du anbefale et 10 ugers forløb til?
Jeg vil helt klart anbefale det til andre der vil i gang efter fødsel, fordi jeg følte mig tryg ved at der blev passet på der hvor der skulle og at der kom styr på bækkenbund mm.

Men derudover synes jeg det er anbefalelsesværdigt for alle, da træningen og kosten jo ikke kun var til mødre.


- Hvad kunne jeg gøre bedre/anderledes?

Jeg kunne læse at du der hvor du nu flytter hen kommer til at have et venteområde. Det kunne jeg godt have brugt til at give mad inden eller efter ind i mellem. Og så et sted til placering af barnevogn.Men alt det har du jo styr på snart.

18/4-2018 Marie-Louise

Jeg kan virkelig anbefale Julie. Jeg har både brugt Julie til personlig træning og massage. Ved hjælp af få redskaber og simple teknikker har Julie hjulpet mig med at få en stærk og sund krop.
Kropsmassagen er den perfekte kombi mellem velvære og mere dybdegående massage i de områder man har behov for det. Kan virkelig anbefales!

​Anbefalinger til massagebehandlinger

6/9-2018 Perrnille

Jeg bookede en massage til mine ømme muskler, og fik en gigantisk uventet bonus med, fra mit første møde med Julie. Hun er knald dygtig, et fantastisk menneske, og hun ser det hele menneske, hun har foran sig. Julie er dumpet ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt, og jeg planlægger mange fremtidige besøg til Julies skønne oase i fremtiden 😍

18/8-2018 Sarah

Virkelig effektiv og skøn massage! Julie forstår at tage fat, og hun fik løsnet op i min stive morkrop. Det er helt sikkert ikke sidste gang ⭐️

16/6-2018 Jamina

Tusind tak for en fantastisk gravidmassage som jeg fik i går. Jeg var helt afslappet bagefter og en dejlig følelse at kunne ligge på maven. Samtidig med det er du også en meget behagelig og professionel behandler

Mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen når jeg har født og skal forkæle mig selv.

11/6-2018 Katrine

​Jeg var for få dage siden til graviditetsmassage hos Julie, og det er den bedste massage, jeg har fået! Hun kommer virkelig i dybden og er ikke bange for at tage fat - samtidig er der også en masse velvære forbundet med hendes behandling.

Den varmeste og bedste anbefaling herfra ! Jeg har allerede bestilt en behandling mere.

11/6-2018 Sofia

Har lige fået en vidunderlig gravidmassage...
Jeg bad Julie tage fat, da min krop virkelig trængte til at blive løsnet op, og det gjorde hun, simpelthen for skønt... Jeg er selv massør og hun gør det virkelig godt.
Ikke nok med det, så er hun fyldt med gode tips omkring babymassage og andet guf..

Piger afsted med jer, hun har procenter på 1. Behandling...

4/6-2018 Silje

Tusinde tak for en himmelsk massage i ren Zen-omgivelser.

Mine ømme skuldre kan bevæges igen, hvor føles det bare rart. Du kommer virkelig godt i dybden. Så skønt at få løsnet op i de stive muskler, her i slutningen af graviditeten. Har booket en tid i næste uge igen.

31/5- 2018 Nina

Kan stadig mærke velværen efter en time i Julies bløde og kyndige hænder. Kommer bestemt igen!!

9/5-2018 Eva

Tænk at en ansigtsmassage kan have så stor indvirkning på hele kroppen og ikke mindst sindet!
Jeg er let som en fjer og sprudler af glæde! Julie skaber en stemning af harmoni og balance, som siver ud i hver en celle af mig!

PRØV DET!!!!

7/5- 2018 Gitte

Tak for en fantastisk dejlig dejlig massage jeg fik hos dig i dag, har det super godt og glæder mig allerede til næste gang. Top professionel behandling :)

18/4-2018 Stine

Julie er super dygtig og et dejligt menneske. Man føler sig i rigtig gode hænder.

12/4-2018 Marie

Julie har mine varmeste anbefalinger! Efter en lang periode med meget at se til fik jeg en tid hos Julie til en ansigtsmassage. Sjældent har jeg prøvet at komme så meget ned i gear og nydt en massage. Julie er meget professionelt og man kan mærke at hun ved hvad hun laver. Det er bestemt ikke sidste gang jeg booker tid hos hende <3

18/4-2018 Marie-Louise

Jeg kan virkelig anbefale Julie. Jeg har både brugt Julie til personlig træning og massage. Ved hjælp af få redskaber og simple teknikker har Julie hjulpet mig med at få en stærk og sund krop.
Kropsmassagen er den perfekte kombi mellem velvære og mere dybdegående massage i de områder man har behov for det. Kan virkelig anbefales!

4/4-2018 Anne-Sofie

Uden sammenligning den skønneste opstrammende ansigtsmassage jeg har fået. Jeg kunne se og føle et resultat med det samme
Jeg har allerede bestilt en ny tid!!

30/3-2018 Anne

Jeg har været til en opstrammende ansigtsbehandling hos Julie - og det er det skønneste, mit ansigt nogensinde har været udsat for. Hertil kommer, at hele min krop blev så afslappet af behandlingen, at jeg følte, at jeg svævede ud af klinikken. Julie er en meget professionel, dygtig, nærværende og yderst behagelig behandler og person, og jeg kan kun anbefale alle at skynde sig at booke en tid - til selvforkælelse eller som gave til én person, som virkelig har fortjent en god oplevelse.​

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.