Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kropsmassage af uddannet sportsmassør

Massage har til formål at få en øget blodgennemstrømning gennem dine muskler, så der tilføres ilt og bortførers affaldsstoffer, så du får løsnet op for spændinger og eventuelle smerter, men det er meget mere end det!

Med kropsmassage vil du opleve, at du kommer helt ned i gear. Jeg vil altid massere hele din krop, da jeg mener, at ting hænger sammen. Dit nervesystem vil slappe fuldstændig af, og du vil gå herfra med en skøn følelse af velvære i hele din krop. Det er et fantastisk supplement til en sund kost og træning i en sund livsstil til en drømmekrop.

Sportsmassage løsner op i ømme muskler

Sportsmassage går lidt mere i dybden end wellness-massage, og der er mere fokus på at få løsnet op for ømme muskler og muskelinfiltrationer, men stadig med en behagelig afslappende effekt for krop og sind.

Som uddannet sportsmassør kan jeg både give blid og rolig massage samt en mere dybdegående massage. Det er ikke sikkert, at du har brug for den samme massage hver gang eller på hele din krop, så vi aftaler blot, når du kommer, hvad du trænger til og løbende igennem din behandling.

Til kropsmassage bruger jeg økologiske massageolier fra Amazing Space med æteriske olier. Du kan vælge mellem en, der enten virker opkvikkende, eller en der virker afslappende på dig. Du kan også vælge en helt neutral økologisk olie.

Hvis du har meget slemme smerter, kan jeg tilbyde at supplere massagen med triggerpunkts-akupunktur, cupping eller gua sha.

Du kan læse anbefalinger fra andre kunder her.

Du kan finde mine priser på kropsmassage her.

Kontakt mig og hør mere om kropsmassage

Ønsker du at høre mere om krops- eller sportsmassage, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere. Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid hos sportsmassør direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.