Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kostvejledning der tager udgangspunkt i Sense-kost

Jeg har fokus på dine individuelle behov

OBS! MIN HJEMEMSIDE ER FLYTTET TIL JULIE-LYKKE.DK

Som kostvejleder går jeg ikke op i at tælle kalorier eller gøre det besværligt for dig (og evt. din familie) Du får ikke en streng kostplan som du skal holde for at kunne nå dit mål.

Jeg vejleder og inspirerer dig til at få en sund kost til at passe ind i dit liv og vi tager hele tiden udgangspunkt i dine lyster og behov.

Jeg sætter en stor ære i at gøre det enkelt og nemt, så det kan lade sig gøre at skifte livsstil, også selvom du har en travl hverdag. 

Jeg tror på at det skal være simpelt og enkelt at kunne følge og leve efter og derfor tager jeg udgangspunkt i principperne fra den populære Sense-tilgang og du får udleveret bogen Sense - slank med fornuft. Bogen indeholder også god inspiration til opskrifter med almindelig mad.

Jeg hjælper dig med helt konkret at omsætte hvordan Sense kan fungere i din hverdag med hensyn til dig og dine omgivelser fx dit job, din familie, din tid, etc.

Med kostvejledning hos mig lærer du at tage ansvar, blive bevist og tage stilling til hvordan en sund og evt. slankende kost kan fungere for dig.

Dit mindset ændres over tid, når du begynder at mærke fordelene ved en sund kost uden madstress, evt. samtidig med at du taber dig, så det er realistisk at du kan vedholde dit vægttab.

Fordelene ved kostprincipperne i en Sense-kur

Jeg vejleder ud fra kostprincipperne i Sense-kost, da jeg synes, at det har virkelig mange fordele som:

1)​ Du kan spise almindelig hverdagsmad og det som du kan lide i forvejen.

2) ​Og det er op til dig om du vil spise 2 eller 3 måltider om dagen og/eller mellemmåltider.

3) ​Intet er forbudt! Du lærer at spisevaner og fødevarer ikke er sunde/usunde og at du kan skabe plads til lidt af det hele. Hvilket hjælper mange ud af en evig kurtankegang og måske yoyovægt.

4) ​Det hjælper med at fjerne madstress og skyld og skam pga. princippet ”luk din spisekasse og kom videre”, når du kommer til at nyde noget ud over de 3 daglige spisekasser.

5)​ Det er meget konkret og let at forholde sig til, -også når du er ude eller til sociale arrangementer.

6)​ God læring i din sult- og mæthedsfornemmelse.

7)​ Det er nemt at få til at fungere i et travlt familieliv.

8) ​Det sikrer at du ernæringsmæssigt er korrekt dækket ind og samtidig er godt mættet.

9)​ Det er nemme og enkle retningslinjer der kan justeres til en kur, så du taber dig, men endnu vigtigere retningslinjer, som du kan blive ved med at spise efter resten af dit liv. Så altså ingen kalorietælling, kostplaner, vejning af din mad eller forbudte madvarer!

​Kostvejlednigsopfølgning

​Til kostvejledningsopfølgning får du løbende tilpasset din indsats, og vi gennemgår og finder alternativer til de udfordringer, du oplever.

Jeg vil anbefale, at du booker en tid til opfølgning hver måned, og at du i de 4 uger mellem hver opfølgning og ugentligt sender mig din kostdagbog, som jeg giver dig feedback på. Dette er inkl. i din kostvejledning hos mig. Du er altid velkommen til at sende mig kost-spørgsmål på mail.

Ønsker du et hjemmetræningsprogram, kan du købe en enkelt time til personlig træning, og jeg vil her udarbejde et specifikt program til dig, som vi sammen gennemgår og øver, så du har korrekt teknik, når du træner derhjemme.​

Forskellen på kostvejledning og et 1:1-forløb

Kostvejledning med opfølgninger er for dig, der er god til at motivere dig selv, men blot mangler vejledning og støtte i, hvordan en kostomlægning kan fungere for netop dig.


Har du brug for mere hjælp og støtte, så anbefaler jeg, at du tager et 10 ugers vægtabsforløb i stedet, hvor vi ugentlig mødes og taler om de udfordringer, som netop du oplever.

Hvad koster en kostvejleder?

Min pris på kostvejledning ligger på 950 kr. for den første kostvejledning. Efterfølgende kostvejledningsopfølgning koster 850 kr., og du har også mulighed for at købe 5 klip til 4.000 kr.


Du kan læse mere om mine priser her.

 
Kontakt mig og hør mere om kostvejledning

Ønsker du at høre mere om kostvejledning, eller har du nogle spørgsmål omkring Sense-kuren, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.
Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.


Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.


Book en tid hos kostvejleder online

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.