Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ønsker du hjælp til et vægttab og en sund livsstil med fokus på varige vaner og hvor du får redskaberne til, at kunne bryde DINE forhindringer?​

Så er et 10 ugers vægttabsforløb hos mig måske lige noget for dig!
Forløbet kan enten foregå online eller i mit private studio i Gentofte.

Forløbet er for dig der​

  • Savner at føle dig tilpas i din egen krop og at kunne tage det tøj på, som DU har lyst til!
  • Dig som er træt af at veje mere end du ønsker og måske har levet med en yo-yo vægt i mange år.
  • Dig som er klar til at ville gøre den indsats der skal til for, at du kan skabe et VEDVARENDE vægttab, ved udover kost og hjemmetræning, også at ville arbejde med dine vaner og de forhindringer, som netop DU har i forhold til at leve en sund livsstil.
  • Dig som savner at mærke mere glæde og overskud i din hverdag, fordi tanker om mad fylder alt for meget og påvirker dit humør negativt. Med konsekvenser både for dig og dem tættest omkring dig.
  • Dig som tror på, at ved at du får nye redskaber (via dette forløb)til, at forstå dig selv bedre, OGSÅ kan knække koden til at skabe den krop du drømmer om og har det bedst i og samtidig få skabt madro i dit indre.
  • Og sidst men ikke mindst, så er forløbet til dig, som gerne vil lære at det sagtens kan være muligt at opnå et effektivt vægttab UDEN at der er ting, som du ikke må spise. ​​Hverken brød, frugt, slik eller kage eller hvad der giver nydelse for dig. -med måde selvfølgelig.​

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Uddannelser og kurser:

Skriv op til nyhedsbrev​

1. Modul gratis
​(med 5 ugentlige salgsmails, og derefter 1 månedligt nyhedsbrev)​

 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.