Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vanecoaching er for dig, der ønsker at forstå og ændre  dine vaner og adfærd for at opnå resultater der holder 

Hvorfor vanecoaching?

OBS! MIN HJEMEMSIDE ER FLYTTET TIL JULIE-LYKKE.DK

Fordi en sund livsstil eller mangel herpå, sjældent skyldes manglende viden til hvad det er du skal gøre. Din livsstil er drevet af følelser, overbevisninger og vaner og ved at arbejde med netop disse, finder du løsningerne til hvordan en sund livsstil og et eventuelt vægttab, kan fungere for dig.

Du lærer dig selv- og dine vaner, bedre at kende og forstår hvorfor du handler som du gør, og i sidste ende, giver det dig redskaberne til, at du kan nå dit mål og kan blive der.

Der er ingen forbud eller ting/fødevarer som du ikke må spise. Det gælder om at øge din livskvalitet og ikke omvendt. Dvs. at der er ingenting der er forbudt, hvilket også går i tråd med den måde jeg kostvejleder ud fra via Sense-principperne. 

​​

Hvad er vanecoaching?

Via vanecoaching arbejder vi både med de gamle vaner, som du ønsker at ændre og de nye vaner, som du ønsker at opbygge, ved at finde ud af hvad du ønsker, at gøre i stedet for de uhensigtsmæssige vaner, der blokerer vejen for dit mål.

En ny vane opbygges ikke ved, at du skal gøre ting perfekt! Men ved at du forstår dine forhindringer, samt at bryde dem og derefter at gentage det du gerne vil i stedet. 

For at kunne blive ved med at gentage en ny handling, så den kan blive til en fast vane, er det vigtigt at dine ændringer er realistiske og overkommelige. 

Hvordan foregår vanecoaching?

Vi starter den første gang med, at få et overblik over hvilke vaner, der vil give mening for dig, at arbejde med for at du kan nå dit mål. Hvis du fx ønsker at tabe dig, vil vi se på de enkelte vaner og i hvilke situationer, du kan ændre din adfærd i. Det kan fx være at du ønsker, at spise flere grøntsager til din aftensmad, eller at du har svært ved at sige nej til usund mad hos din svigerfamilie, eller at du gerne vil begynde at bevæge dig mere i din hverdag. Måske ønsker du, at drikke mere vand. ect. Det kan også være noget helt andet.

Derefter går vi mere i dybden med hver enkelt vane ved, at se på hvad du gerne vil i stedet for, samt de forhindringer som du oplever og jeg coacher dig på hvordan du kan bryde dem, vi ser på din motivation og du ender med en klar ide om hvordan du kan implementere de nye vaner, som du ønsker i din hverdag.

Du går herfra med realistiske og overkommelige handlemuligheder, som du kan gå direkte ud og bruge i din hverdag. 

Det er ikke sikkert, at det lykkedes at ændre en vane i første omgang, men så undersøger vi blot næste gang, hvorfor tingende ikke gik som du ønskede og hvilke forhindringer der nu dukkede op og bruger den erfaring til, at finde den strategi der vil virke for netop dig.

Ingen er ens og derfor findes svaret på hvad der vil fungere for dig, kun indeni dig. Jeg hjælper dig med, at finde det frem.

Vanecoaching er et fantastisk redskab til, at du får implementeret de sundhedsvaner, der skal til for, at du når dit mål og lærer dig selv bedre at kende.

I mine forløb arbejder jeg med de 4 vaner, som jeg mener at der skal til for, at få en drømmekrop med et sundt og stærkt indre og et slankt ydre, hvilket er 

1) kost, 2) bevægelse, 3) søvn og pauser og 4) at gøre ting der gør dig glad. 

Vanecoaching kan bruges til alle disse vaner og generelt til alt, hvor du ønsker at forstå og ændre dine vaner og din adfærd.

Derfor kan du også altid ændre en trænings-session til en vanecoaching-session, hvis du ønsker det, eller blot tilkøbe det imens du er i forløb.​

​Hvad koster vanecoaching?

​1 klip: 850 kr.

5 klip: 4.000 kr. 

10 klip 7.500 kr. 

Du kan læse mere om mine priser her.

 
Kontakt mig og hør mere om vanecoaching

Ønsker du at høre mere om vanecoaching er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.
Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.


Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.


Book en tid til vanecoaching online

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.