Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Efterfødselstræning i rolige omgivelser

Efterfødselstræning er for dig, som er nybagt mor, og som har brug for ekstra fokus på bækkenbund, mave- og rygtræning. Efterfødselstræning er ideel for dig, hvis du er usikker på, hvordan du må og kan træne, eller hvis du blot ønsker, at gøre det i rolige omgivelser, hvor vi er to til at kigge efter din baby.

Som nybagt mor tænker du ofte mere på baby end dig selv, hvilket er helt naturligt. Men du skal huske OGSÅ at passe på dig selv. Din energi og dit overskud kommer i høj grad af, hvor godt du passer på dig selv. 

Din baby vil højst sandsynligt påvirke din søvn rigtig meget, hvilket er noget af det, der påvirker dit overskud allermest. Derfor er det ekstra vigtigt, at du gør nogle af de ting der kan hjælpe dig, så hvis overskuddet er til det, så er det en god ide med styrketræning.

Jeg anbefaler at du kommer hos mig 1-2 gange om ugen og derudover går en dejlig tur i et rask tempo min. 30 min om dagen med barnevogn.

Jeg har ingen løftede pegefingre, for jeg ved godt, at du sikkert gør det hele så godt du kan. Jeg er din støtte og motivator til, at hjælpe dig med en sund livsstil, også som nybagt mor.

Du må begynde at træne, når du har fået OK af din læge efter 8- ugers kontrol.

Baby er meget velkommen, enten vågen i mit private studio, hvor jeg med glæde underholder og passer din baby mens du er ved siden af og træner, eller sovende i sin barnevogn i et overdækket skur lige foran os.

Til Mor/baby-træning kan du kan enten købe et klippekort til personlig træning, eller du kan købe et 10 ugers vægttabsforløb.

Forskellen er blot om du også ønsker kostvejledning og en holistisk tilgang til en sund livsstil (forløb) eller om du blot ønsker træning (klippekort).

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og du prøver en lille træning hos mig.

Har du spørgsmål til efterfødselstræning, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at komme i gang med træning efter du har født med en personlig træner, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller du kan booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig, og derefter fortælle hvordan jeg kan hjælpe dig og du prøver en lille træning hos mig.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.