Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vægttab med personlig støtte

Personlig træning med fokus på vægttab er for dig,  som gerne vil tabe dig på en sund og fornuftig måde.  Dig som godt ved at quickfix ikke er løsningen, men en reelt indsats, et skridt af gangen, indtil det bliver en vane, da det er det, der giver dig resultaterne og får dem til at blive. Du har måske forsøgt flere gange selv, men mistet motivationen undervejs og givet op, eller følt dig forvirret over de mange kostråd der florerer. 

Jeg er uddannet proffesions bachelor i ernæring og sundhed og jeg har selv tabt mig rigtig mange kilo, samt hjulpet MANGE kvinder med at tabe sig, så​ jeg er helt sikker på, at min strategi fungerer, hvis du blot følger den. 

Jeg vil støtte og opmuntre dig, samt sørge for, at du holder dit fokus på dit mål  hele vejen igennem, hvillet virkelig er en af de største forskelle på, om man får succes med et vægttab eller ej. 

Når du har nået dit mål, vil jeg have rigtig meget fokus på, hvordan du holder dit vægttab, for det kan faktisk være lige så svært, som at tabe selve kiloene.

Det vil være muligt at bruge de sidste 15 minutter i hvert klip på massage.

Du kan enten købe et klippekort til personlig træning, eller du kan købe et 10 eller 20 ugers forløb.

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og du prøver en lille træning hos mig.

Har du spørgsmål til vægttab med personlig træning, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at komme i gang med et vægttab med en personlig træner, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller du kan booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig, og derefter fortælle hvordan jeg kan hjælpe dig og du prøver en lille træning hos mig.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.