Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sund livsstil for mere overskud og glæde

Personlig træning med fokus ​på en sund livsstil, er for dig der ikke skal tabe dig, men som gerne vil have støtte, så du får trænet regelmæssigt og spist sundt. Måske har du for travlt til, at få det prioriteret eller også ved du måske ikke helt, hvordan du skal gribe det an. Det kan også være fordi du bare ikke bryder dig om, at komme i et fitnesscenter og derfor gerne vil have, at det skal foregå et privat sted.

Regelmæssig træning er med til, at forebygge livsstilssygedomme, hjælpe dig med at holde din figur slank, forbedre din energi og dit humør, øge din muskelmasse, så du fjerner småskavanker, som ondt i ryggen eller nakke og skuldre og er stærkere i din hverdag. Det øger også dit basalstofskifte, så du forebygger vægtøgning og styrker dine sener og ledbånd. Listen er lang og meget længere for, hvorfor det er en rigtig god ide at styrketræne.

Jeg sørger for, at du har pulsen oppe til træningen, så du også får stimuleret din kondition.

Det vil være muligt at bruge de sidste 15 minutter i hvert klip på massage.

Du kan enten købe et klippekort til personlig træning, eller du kan købe et 10 eller 20 ugers forløb.

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og du prøver en lille træning hos mig.

Har du spørgsmål til en sund livsstil med personlig træning, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at komme i gang med en sund livsstil, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller du kan booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig, og derefter fortælle hvordan jeg kan hjælpe dig og du prøver en lille træning hos mig.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.