Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Personlig træning for kvinder

Jeg tilbyder personlig træning for alle kvinder i mit private lille studio, hvor kun du og jeg er til stede i rummet. Det giver en hyggelig atmosfære, hvor du er i fokus. Jeg kan hjælpe dig med at få en sund, stærk og slank krop.

Personlig træner der sikrer korrekt træning

Som personlig træner fokuserer jeg på, at du hele tiden har korrekt teknik. Jeg sørger for, at du konstant yder dit bedste og tilrettelægger træningen, så det passer til dit niveau, og så du hele tiden er udfordret og derved flytter dig. Til træning af din krop benytter jeg mig blandt andet af TRX, bosubold,medicinbold, kettlebells, frie vægte, kropsvægt og elastikker. På den måde kan vi varieret og funktionelt komme igennem alle store og små muskelgrupper i din krop og få pulsen op. Det giver kroppen en flot symmetri og balance.

Funktionel træning betyder, at der er fokus på øvelser, der ligner bevægelser, som du laver og har brug for at være stærk i i din hverdag. Det er med til at give et større overskud, når man ikke skal bruge så meget energi på dagligdagsting i hverdagen.

Jeg anbefaler, at du ved siden af personlig træning med mig også går nogle skønne gåture eller tager ud på nogle korte løbeture.

Personlig træning med fokus på dig som er

Vi starter første gang med, at du bliver testet, målt og vejet, så du kan se, hvor meget du flytter dig ved at komme hos en personlig træner. Dog ikke for gravide.

Det vil være muligt at bruge de sidste 15 minutter i hvert klip på massage.

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og du prøver en lille træning hos mig.

Forskellen på klip til personlig træning og 1:1  forløb

I et forløb kommer hos mig en eller to gange hver uge, og får kostvejledning og opfølgning heraf, i 10 eller 20 sammenhængende uger (Forløbet er gyldigt i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom eller ferier) Vi har fokus på de 4 vaner, der er beskrevet herover og du har mulighed for, at få en gratis ansigtsmassage.

Til personlig træningsklip, kan du selv bestemme, hvor ofte og hvornår du vil bruge dine klip og der er ikke en udløbsdato på. I et klippekort medfølger der ikke kostvejledning eller ansigtsmassage, men det kan tilkøbes ved siden af.

Har du spørgsmål til personlig træning, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at komme i gang med et sundere liv ved hjælp af en personlig træner, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere. 

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.