Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Efterfødselstræning i rolige omgivelser

Efterfødselstræning er for dig, som er nybagt mor, og som har brug for ekstra fokus på bækkenbund, mave- og rygtræning. Efterfødselstræning er ideel for dig, hvis du er usikker på, hvordan du må og kan træne, eller hvis du blot ønsker, at gøre det i rolige omgivelser, hvor vi er to til at kigge efter din baby.

Som nybagt mor tænker du ofte mere på baby end dig selv, hvilket er helt naturligt. Men du skal huske OGSÅ at passe på dig selv. Din energi og dit overskud kommer i høj grad af, hvor godt du passer på dig selv. Baby vil højst sandsynligt påvirke din søvn rigtig meget, hvilket er noget af det, der påvirker dit overskud allermest. Derfor er det ekstra vigtigt, at du gør nogle af de ting der kan hjælpe dig! Det være sig træning, kost, velvære og andre ting der gør dig glad.

Jeg anbefaler at du kommer hos mig 1-2 gange om ugen og derudover går en dejlig tur i et rask tempo min. 30 min om dagen med barnevogn.

Jeg har ingen løftede pegefingre, for jeg ved godt at du sikkert gør det hele så godt du kan. Jeg er din støtte og motivator til, at hjælpe dig med en sund livsstil, også som nybagt mor.

Du må begynde at træne, når du har fået OK af din læge efter 8- ugers kontrol.

Det vil være muligt at bruge de sidste 15 minutter i hvert klip på massage.

Baby er meget velkommen.

Du kan enten købe et klippekort til personlig træning, eller du kan købe et 10 eller 20 ugers forløb.

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker og du prøver en lille træning hos mig.

Har du spørgsmål til efterfødselstræning, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at komme i gang med træning efter du har født med en personlig træner, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller du kan booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig, og derefter fortælle hvordan jeg kan hjælpe dig og du prøver en lille træning hos mig.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.