Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kropsmassage af sportsmassør

Massage har til formål, at få en øget blodgennemstrømning gennem dine muskler, så der tilføres ilt og bortførers affaldsstoffer, så du får løsnet op for spændinger og eventuelle smerter. Men det er meget mere end det!

Med kropsmassage vil du opleve, at du kommer helt ned i gear. Jeg vil altid massere hele din krop, da jeg mener at ting hænger sammen. Dit nervesystem vil slappe fuldstændig af, og du vil gå herfra med en skøn følelse i hele din krop. Det er et fantastisk supplement til en sund kost og træning i en sund livsstil til en drømmekrop.

Sportsmassage løsner op i ømme muskler

Sportsmassage går lidt mere i dybden end wellness-massage, og der er mere fokus på, at få løsnet op for ømme muskler og muskelinfiltrationer, men stadig med en behagelig afslappende effekt for krop og sind.

Som uddannet sportsmassør kan jeg både give blid og rolig massage samt en mere dybdegående massage. Det er ikke sikkert, at du har brug for den samme massage hver gang eller på hele din krop, så vi aftaler blot, når du kommer, hvad du trænger til og løbende igennem din behandling.

Til kropsmassage bruger jeg økologiske massageolier fra Amazing Space med æteriske olier. Du kan vælge mellem en der enten virker opkvikkende eller en der virker afslappende på dig. Du kan også vælge en helt neutral økologisk olie.

Hvis du har meget slemme smerter, kan jeg tilbyde at supplere massagen med triggerpunkts-akupunktur, cupping eller gua sha.

Du kan læse anbefalinger fra andre kunder her.

Har du spørgsmål til kropsmassage, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at høre mere om kropsmassage, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.