Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ansigtsmassage der får dig i den 7. himmel

Vil du opleve den ultimative dejligste afslapning og velvære-behandling, så skal du vælge en ansigtsmassage. Man skulle tro at det ville være en kropsmassage, hvilket også er rart og behageligt, men her er fokus mere på, at få løsnet op i ømme og stive muskler. Er formålet at komme helt ned i gear og nydelse, så vil jeg klart anbefale dig, at booke en tid til en ansigtsmassage.

En bonus er at massagen også har en opstrammende effekt og giver dig en smuk, frisk glød i ansigtet.

Ansigtsbehandling trin for trin

Jeg starter din ansigtsmassage med, at afrense dit ansigt med en lækker duftende renseserviet Skin prep, soft cleansing tissue*, derefter ruller jeg blidt en faceroller igennem dit ansigt og laver en udvidet lymfedræning med helt bløde bevægelser, der samtidig også får dit nervesystem til at slappe af. 

Så stimuleres 25 forskellige akupunktur-punkter i ansigtet med mere faste tryk.

Inden næste trin, masserer jeg dig langs hårkanten og din hovebund.

Derefter masserer og stimulerer jeg nogle organzoner, der har forbindelse til forskellige organer i kroppen via nervesystemet og medianbanerne. Det er blandt andet mave, lever og hormonsystem med mere. 

Til det bruger jeg Rosehip repair olie*. Olien er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning på huden, den tilfører huden fugt og næring. Den er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer, der er meget gavnlige for huden. 

Til sidst i din ansigtsbehandling, masserer jeg grundigt hele ansigtet og afslutter med, at rulle det med 2 Himalaya saltsten, der afgiver 84 forskellige salte og mineraler, der også er kendt for sin helende effekt.  

Som en ekstra lille bonus smører jeg Eye repair* rundt om dine øjne og Delicate skin* i dit ansigt.

For at fuldende behandlingen, giver jeg dine skuldre og nakke en kort massage med en massageolie med æteriske olier*, så du også får løsnet op for eventuelle spændinger.

Jeg smører dine hænder ind i den duftende Mango and black peppar håndlotion* og trykker dig derefter på dine underben og fødder, så du slutter i den syvende himmel. 

* Alle produkterne er fra økologiske Amazing Space og du kan købe produkterne med hjem, hvis du ønsker, at forsætte din luksus selv-forkælelse derhjemme. Du kan læse mere om produkterne på siden Amazing Space under hvad jeg tilbyder.

Du kan læse anbefalinger fra andre kunder her.

​Har du spørgsmål til ansigtsmassage, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at høre mere om ansigtsmassage, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.