Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kostvejledning med fokus på det simple og det der virker

Jeg går ikke op i, at tælle kalorier eller gøre det besværligt for dig og din familie. Du får ikke en streng kostplan, som du skal holde for, at kunne nå dit mål. Jeg tror på, at det skal være simpelt og enkelt. 

Med min kostvejledning lærer du at tage ansvar, blive bevist og tage stilling til, hvad du vil have i din krop, og så kommer resultaterne helt af sig selv over tid– og derved bliver de også. Dit mindset ændres over tid, når du begynder at mærke, hvor godt din krop får det af, at få det rigtige brændstof.

Til kostvejledning får du alt mit materiale, som jeg har brugt år på at optimere og justere. Det vil sige, at jeg giver dig alle mine strategier og redskaber, PLUS nogle af mine bedste tips og tricks, så det hele let og enkelt kan omsættes til din hverdag.

Du får selvfølgelig nogle klare retningslinjer for din kost og med forklaring hvorfor det er skruet sammen som det er og hvorfor det virker. Alt samlet i en manual, så du altid kan gå tilbage og finde inspiration.

Til kostvejledningsopfølgning får du løbende tilpasset din indsats, og vi gennemgår og finder alternativer til de udfordringer, du oplever, så du hele tiden har høj motivation til, at nå dit mål. 

Jeg vil anbefale, at du booker en tid til opfølgning hver måned og at du i de 4 uger mellem hver opfølgning, ugentligt sender mig din kostdagbog, som jeg giver dig feedback på. Dette er inkl. i kostvejledningsopfølgningen.

Du er altid velkommen til at sende mig kost-spørgsmål på mail.

Ønsker du et hjemmetræningsprogram, kan du købe en enkelt time til personlig træning og jeg vil her lave et specifikt program til dig, som vi sammen gennemgår og øver, så du har korrekt teknik, når du træner derhjemme.

Jeg har fokus på dine individuelle behov

For mig er korrekt kost individuelt afhængigt af, hvordan du lever, men altid med fokus på at stabilisere blodsukkeret.

Jeg vejleder og inspirerer dig til, at få kosten til at passe ind i dit liv. Jeg sætter en stor ære i at gøre det enkelt og nemt, så det kan lade sig gøre, at skifte livsstil, også selvom du har en travl hverdag. 

Hvis dit mål er vægttab, er min klare erfaring, at 80 % er kost og 20 % træning for kvinder. Kosten hjælper dig til at blive slank, mens træning hjælper dig til at få en flot og stærk krop. Begge dele er med til at give dig et fysisk og mentalt overskud.

Kostvejledning fremfor et 1:1 forløb

Kostvejledning med opfølgninger er for dig, der er god til at motivere dig selv, men blot mangler vejledning og støtte i, at få en kostomlægning til, at fungere for dig. 

Har du brug for mere hjælp og støtte, så anbefaler jeg, at du tager et 10 ugers 1:1 forløb i stedet, hvor vi ugentlig mødes og taler om de udfordringer, som netop du oplever.

Har du spørgsmål til kostvejledning, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at høre mere om kostvejledning, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.