Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

1:1 Forløb

Vær sikker på, at du får prioriteret dig selv, din kost, din træning og dit velvære, ved at deltage på mit 1:1-10 eller 20 ugers forløb.

Uge 0 er en GRATIS introtime, hvor jeg hører om dig og dit mål og du prøver en træning og evt. afslutter med 15 min. massage.

Uge 1 har fokus på din kost, via min kostvejledning ud fra Sense principperne.

Uge 2 har fokus på din træning og daglig bevægelse.

Uge 3 har fokus på ro, vejrtrækning og søvn.

Uge 4 har fokus på dit velvære og ting, der gør dig glad.

De efterfølgende uger, er samlet med fokus på de 4 vaner, som jeg mener der skal implementeres for, at du kan skabe din drømmekrop.

Forløb med fokus på dig som er:

​Som en gave i alle forløb, får du mulighed for, at booke en afstressende ansigtsmassage GRATIS i uge 4, hvor vi har fokus på dit velvære og andre ting, der gør dig glad. Du vil desuden også få en lille Goodiebag med prøver fra Amazing Space.

I alle forløb er der inkluderet kostvejledning, kostvejledningsopfølgninger, personlig træning med mulighed for, at afslutte hver træning med 15 minutters massage, hvis du ønsker og test til start, midtvejs og slut, samt en skøn ansigtsmassage. Al personlig træning foregår i mit lille private studio i Gentofte, hvor kun du og jeg er til stede i lokalet hver gang.

Mere om forløbet

Ønsker du hjælp til, at komme godt fra start, og samtidig blive holdt i hånden for hele tiden, at blive holdt til ilden, og få den bedst mulige vejledning og støtte til din nye livsstil, der skal give dig en flot sund og stærk krop, så vil dette forløb være rigtig godt til dig.

Jeg vil den første gang stille dig nogle spørgsmål, så jeg kan hører mere om dig, din nuværende livsstil m.m. og dit mål for forløbet. 

Jeg laver også forskellige målinger på dig, så du altid kan se, hvor meget du har flyttet dig, ved at være i et forløb hos mig. (Dog ikke på gravid forløbet) Du prøver en kort træning hos mig og evt. slutter vi med 15 min massage, afhængigt af hvor lang tid vi har snakket først.

Gangen efter, gennemgår vi hvordan er sund og/eller slankende kost vil se ud for dig i dit liv, ud fra Sense principperne.

Derudover træner vi din krop og du kan afslutte med 15 min massage, hvis du ønsker, eller blot træne lidt mere.

Den tredje gang har vi fokus på din daglige bevægelse og du vil få udleveret et hjemmeprogram (til ca. 25 min. hjemmetræning), hvis du ønsker det, så du selv kan træne 1-2 gange om ugen derhjemme. Derudover træner vi din krop og du kan afslutte med 15 min massage, hvis du ønsker, eller blot træne lidt mere.

Den fjerde gang, handler det om, at du skal have fokus på din vejrtrækning og at få en god nattesøvn. Derudover træner vi din krop og du kan afslutte med 15 min massage, hvis du ønsker, eller blot træne lidt mere.

Gangen efter bliver det rigtig skønt, for nu er fokus på, at du skal gøre nogle gode ting for dig selv! Bare små ting, der kan prioriteres i en travl hverdag. Fra denne uge, tilbyder jeg, at du må booke en vidunderlig ansigtsmassage, der får dig helt ned i gear og du får en lille goodiebag med prøver fra Amazing Space. Derudover træner vi din krop og du kan afslutte med 15 min massage, hvis du ønsker, eller blot træne lidt mere.

Vi træner derefter sammen 1-2 gange om ugen i i alt 10 eller 20 sammenhængende uger (Forløbet er gyldigt i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom eller ferie). Det vil sikre dig, at du ikke blot får alle de rigtige redskaber, men at du også får det gjort, når det bliver hverdag og dermed medvirkende til, at du når dit mål. 

​Vi taler løbende om de udfordringer, du oplever på din vej, og jeg har de første 1000 fif til, at hjælpe og motivere dig.​

Jeg har en stor forståelse for, hvor svært det kan være at skifte livsstil med kost og træning, og jeg har massere af ideer til, hvordan det kan lykkedes for dig. 

Jeg tror så meget på min strategi og tilgang til en sund og slank krop, så jeg derfor kan love dig 100 % garanti, eller du får dine penge retur. Det kræver selvfølgelig, at du gør, som vi aftaler og bruger de redskaber, som jeg giver dig.

Forskellen på klip til personlig træning og et forløb med en personlig træner

Som kunde hos mig, kan du både vælge mellem et klippekort til personlig træning og et forløb med personlig træning. Herunder kan du læse hvad forskellen er:¨

I et forløb kommer hos mig en eller to gange hver uge, og får kostvejledning og opfølgning heraf, i 10 eller 20 sammenhængende uger (Forløbet er gyldigt i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom eller ferier) Vi har fokus på de 4 vaner, der er beskrevet herover og du har mulighed for, at få en gratis ansigtsmassage og en lille goodiebag med prøver fra Amazing Space.

Til personlig træningsklip, kan du selv bestemme, hvor ofte og hvornår du vil bruge dine klip og der er ikke en udløbsdato på. I et klippekort medfølger der ikke kostvejledning eller ansigtsmassage, men det kan tilkøbes ved siden af.

På dette forløb får du:

  • Før, midtvejs og efter målinger (cm)
  • ​Før, midtvejs og efter kropsanalyse (vægt, fedtprocent med mere)
  • ​Før og efter billeder (Det kan virke enormt grænseoverskridende, men tro mig, du vil blive SÅ glad for, at du har gjort det, når du har nået dit mål!
  • ​Ny træning hver uge
  • Hjemmetræningsprogram, hvis du ønsker det
  • ​Kostvejledning ud fra Sense principperne.
  • ​Kostvejledningsopfølgninger
  • ​Fri mailsparring
  • ​Mulighed for at benytte de sidste 15 minutter af din træning på, at få massage.​
  • Gratis ansigtsmassage

Du kan læse​, hvad tidligere kunder i forløb har sagt her.

Har du spørgsmål til et 1:1 forløb, er du meget velkommen til at kontakte mig

Ønsker du at høre mere om et personligt forløb, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller du kan booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig, og derefter fortælle hvordan jeg kan hjælpe dig og du prøver en lille træning hos mig.


Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit lille studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både København, Storkøbenhavn og Nordsjælland og med gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid, direkte via onlinebooking​

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også hver måned være skønne konkurrencer​.