Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kosttilskud​

OIL INFUSION - Avocado, Omega & antioxidants for anti-age effect

Super nærende ansigtsolie, der virker både inde - og udefra. Afhjælper tør hud og beskytter under barske klimaforhold med omega 3,6 & 9 samt anti-age plejende antioxidanter fra Amazonas regnskovs-planter. Anvend 2-3 dråber som nat-koncentrat eller under creme. Indtag 3-5 dråber dagligt således at huden også næres indefra.

100 ml. Kr. 450,00

OIL INFUSION - Apricot, Omega & antioxidants for sensitive & dry skin

Delikat ansigtsolie med ekstrakt af nærende aprikos-kerner og amazonas regnskovsplanter. Genopbygger og plejer huden både inde - og udefra. Lindrer sensitiv hud samt beskytter under barske klima forhold. Anvend 2-3 dråber som nat-koncentrat eller under creme. Indtag 3-5 dråber dagligt, således at huden også også næres indefra.

100 ml. Kr. 450,00

OIL INFUSION - Grape seed, Omega & antioxidants for oily & problem skin

Let & delikat ansigts-koncentrat, der afhjælper fedtet & uren hud med antioxidanter & omega fra amazonas regnskovsplanter. Udrenser cellerne med anti-bakteriel virkning. Afbalancerer og plejer huden både inde - og udefra. Anvend 2-3 dråber som nat-koncentrat. Indtag 3-5 dråber dagligt, således at huden næres indefra.

100 ml. Kr. 450,00

Bio-active Daily programme
biotin – red grape peel - vitamin A & B-complex


Bio-active tabletten består af organisk bundne vitaminer, mineraler samt vegetabilske ekstrakter der ”forynger” ved at styrke og beskytte kroppens bindevæv. Ekstrakt af rød vindrueskal er kendt for at forebygge hudens ældning og planten aggerpadderok tilfører glans og glød til både hud og hår ved hjælp af silicium. En cocktail af vitamin A, B2, B3, selen og biotin medvirker til en sund, spændstig og glat hud. Vitamin A er kendt for at være opstrammende ved at fremme dannelsen af bindevæv og kompleks af vitamin B fremmer hudens vækst. Selen beskytter cellerne imod beskadigelse. Biotin (B8) er et co-enzym der medvirker ved kroppens egen dannelse af fedtsyre-, protein- og keratinsyntese. Asiatisk vandnavle og vitamin E virker regenererende og medvirker ved sårheling. Zink og brændenælde afbalancerer og modvirker urenheder.

90 stk. tabletter til 3 mdrs. forbrug.

Kr. 450,00​

Bio-balance Beauty Nutrition Night programme
Vitamin B complex & vitamin D - Sea buckthorn - Folic Acid - Magnesium


Bio-balance tabletten består af organisk bundne vitaminer, mineraler og vegetabilske ekstrakter, der styrker kroppen, optimerer skønhedssøvn samt forebygger oxidativ stress. Magnesium kombineret med citronmelisse virker beroligende på både krop og sind ved indtagelse før sengetid og asiatisk vandnavle samt havtorn virker genopbyggende og styrker hud, slimhinder og cellemembraner. Kakao og broccolispirer medvirker i hudens forsvar imod ældning ved hjælp af antioxidanterne quercetin og isothiocyanater der modvirker oxidativ stress. Sarsparilla (urt) er kendt for at lindre hudproblemer kombineret med B6-, B9 og B12 vitamin der fremmer sund vækst af hud, - hår- og negle. Gurkemeje er kendt for at rense kroppen indefra og D vitamin virker styrkende på knogler, tænder og bindevæv. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.

90 stk. tabletter til 3 mdrs. forbrug.

Kr. 450,00​

Bio cleanse- beauty Nutrition Morning programme

Green Tea – Turmeric – Guarana – Rose root – nettle

Biocleanse tabletten består af organisk bundne vitaminer, mineraler samt vegetabilske ekstrakter, der alle styrker energi niveauet i kroppen. Indeholder brændenælde artiskokblade, marietidsel og løvetand med udrensende virkning på kroppen. Gurkemeje, guarana, vitamin C og maté er kendt for at stimulere fordøjelsen og afbalancere appetitten. Koncentreret grøn te tilfører stærke OPC- antioxidanter der forebygger ældning og et højt indhold af rosenrod er kendt for at øge kroppens vitalitets niveau. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år. 

90 stk. tabletter til 3 mdr. forbrug.

Kr. 450,00

SKIN FOOD - Multi Omega

Multi-Omega olieblanding til daglig indtagelse. Lavet på 100% naturlige og økologiske vegetabilske olier rige på omega 3,5,6,7 og 9 samt antioxidanter også kendt for deres nærende, skønhedsfremmende og afbalancerende egenskaber. Egnet til daglig indtagelse, men kan også påføres huden (2-3 dråber) som nærende pleje.

Inca omega, hybenkerne, hamp & granateæble, 250ml.

​​

Anbefalet daglig dosis: 1-2 tsk.

Kr. 450,00​

Skin Lemonade Beauty Nutrition liquid hydrating drink

Naturlig og økologisk grøn drik, der styrker din huds indre glød og balance. Fremstillet på blomstervand fra lavendel, lakridsrod og aloe Vera juice som er kendt for at være rig på calcium, natrium, jern, kalium, mangan, zink, folinsyre, vitamin A, B, C, E og aminosyrer. Drikken fugter, nærer og renser huden indefra. Anbefales til alle hudtyper inkl. sensitiv hud. Egnet til daglig indtagelse, men kan også påføres huden som en forfriskende, rensende og beroligende ”ansigts splash”. Omrystes grundigt før hver servering. Opbevares i køleskab efter åbning. Indhold 500ml.

Anbefalet daglig dosis: 10 ml. / 1 shot Kr. 395,00​

Spices

D-AGE BEAUTY SPICES

D-AGE Beauty Spices

D-AGE MIX, med granatæble, silica, citrus og collagen. Til udsættelse af ældningsprocessen samt styrkelse af hud, bindevæv og kroppen indefra.

Amazing Space Beauty Spices er den ultimative huddelikatesse med knuste urter, alger, collagen og vitaminer. De indtages 3-4 g. om ugen opløst i juice, smoothie eller vand.

Beauty Spices kommer i tre varianter: D-AGE, D-STRESS og D-TOX.

​​​

100g. Kr. 235,00​

D-STRESS BEAUTY SPICES

D-STRESS Beauty Spices

D-STRESS MIX, med hvid ginseng, hyben & ginkgo biloba Til sart hud og tendens til inflammation i kroppen. God i perioder, hvor kroppen er svækket.

Amazing Space Beauty Spices er den ultimative huddelikatesse med knuste urter, alger, collagen og vitaminer. De indtages 3-4 g. om ugen opløst i juice, smoothie eller vand.

Beauty Spices kommer i tre varianter: D-AGE, D-STRESS og D-TOX.

​​​

100g. Kr. 235,00​

D-TOX BEAUTY SPICES

D-TOX Beauty Spices

D-TOX MIX, med spirulina-alger, hvedegræs og nordiske urter. Til udrensning af huden og kroppen indefra. Den er også god som støtte under kur.

Amazing Space Beauty Spices er den ultimative huddelikatesse med knuste urter, alger, collagen og vitaminer. De indtages 3-4 g. om ugen opløst i juice, smoothie eller vand.

Beauty Spices kommer i tre varianter: D-AGE, D-STRESS og D-TOX.

​​​

100g. Kr. 235,00​

D-AGE HERBAL INFUSION THE

Green Tea & Wild Yam

Grøn te er verdens ældste skønhedsmiddel og stammer fra Camellia Sin¬ensis planten der indeholder store mængder OPC antioxidanter som i kombination med Wild Yam planten der er rig på phyto-hormoner, siges at holde kroppen ung hvis teen indtages kontinuerligt. Denne virksomme urteblanding vil beskytte din krop og styrke både hud, hår og negle. An¬ti-age plejende og anti-inflammatorisk effekt vil udsætte ældningsproces¬sen samt bedre solskader, og mindske rynker og linjer i hudens overflade. 175g

Ingredients: Green tea, lemon grass, mulberry leaves, wild yam root, cornflower, marigold, licorice root, lemon oil.

​​​

Kr. 235,00​

D-TOX HERBAL INFUSION THE

Fenugreek & licorice

Denne sammensætning af økologiske og antiseptiske urter kombineret med velsmagende ekstrakter, stimulerer kroppens udrensning af overskydende væske og affaldsstoffer, såfremt drikken indtages kontinuerligt. Denne urteblanding indeholder rensende bukkehornsfrø, fennikel, anisfrø og lakridsrod. 300g.

Ingredients: Fennel, anise, fenugreek seeds and licorice root.

​​

Kr. 235,00

Bøger​

Beauty foods

En væsentlig del af din skønhed og udstråling afhænger af det, du spiser og drikker. Det kan være svært at gennemskue hvad, der egentlig er allerbedst for dig. Men uden de helt store anstrengelser er det muligt at tilgodese din krops basale behov for de rette fødevarer, som er rige på næringsrige vitaminer, olier, mineraler og antioxidanter, der får dig til at være og se sund og velplejet ud. Vi ser resultatet af mangel på sund og varieret kost for eksempel som trist, kedelig, problematisk eller uren hud, men også som cellulitis, væske i kroppen, mørke rander omkring øjnene, spaltet og tyndt hår, flossede negle m.m. Og for hvem er dette uden betydning? I denne bog præsenteres 100 særligt udvalgte fødevarer, som du med fordel og stor bonuseffekt kan indføre i den daglige madlavning for den sundheds- og skønhedsfremmende virkning. Bliv inspireret og indfør opskrifterne i hverdagen og oplev hvordan du kan spise og drikke dig til skønhed!

Kr. 330,00​​

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.