Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hjælp til vægttab med personlig støtte

Personlig træning med fokus på vægttab er for dig, som har brug for hjælp til, at tabe sig en sund og fornuftig måde. Dig som godt ved, at quickfix ikke er løsningen, men en reel indsats, et skridt ad gangen, indtil det bliver en vane, da det er det, der giver dig resultaterne og får dem til at blive. 

Du har måske forsøgt flere gange selv, men mistet din motivation undervejs og givet op eller følt dig forvirret over de mange kostråd, der florerer. Jeg tilbyder professionel hjælp til vægttab, så du holder motivationen og når dine mål.

Uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, og jeg har selv tabt mig rigtig mange kilo samt hjulpet MANGE kvinder med at tabe sig, så jeg er helt sikker på, at min strategi også kan fungere for dig.

Jeg vil støtte og opmuntre dig samt sørge for, at du holder dit fokus på dit mål hele vejen igennem, hvilket virkelig er en af de største forskelle på, om man får succes med et vægttab eller ej.

Når du har nået dit mål, vil jeg have rigtig meget fokus på, hvordan du holder dit vægttab, for det kan faktisk være lige så svært som at tabe selve kiloene.

Det vil være muligt at bruge de sidste 15 minutter i hvert klip på massage.

Du kan enten købe et klippekort til personlig træning, eller du kan købe et 10 eller 20 ugers forløb.

Overvejer du at starte til personlig træning, kan du booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og dine ønsker, og du prøver en lille træning hos mig.

Kontakt mig for professionel hjælp til vægttab

Ønsker du at få hjælp til vægttab med en personlig træner, er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller du kan booke en gratis introtime, hvor jeg kan høre mere om dig og derefter fortælle, hvordan jeg kan hjælpe dig, og du prøver en lille træning hos mig.


Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.


Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.


Du kan booke en tid direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.