Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gravidmassage i alle trimestre

Som gravid kan du opleve, at din krop føles træt og øm, for der sker virkelig mange ting i disse måneder.

 Alt bliver trukket i, og dit tyngdepunkt flyttes væsentligt, hvilket hurtigt kan resultere i lændesmerter, problemer med iskias i balden og/eller generelle spændinger i hele kroppen.

En gravidmassage kan virkelig gøre underværker ved disse gener, da jeg grundigt masserer dine mest spændte områder, men også kommer igennem hele kroppen, så du forlader mig afslappet og let.

Gravide i alle 3 trimestre er velkomne, da jeg har en speciel gravid-massagepude med plads til din mave og bryster.

Til gravidmassage bruger jeg en neutral økologisk massageolie og økologiske Amazing Space ”Pretty and pregnant oil”.

Du kan læse anbefalinger fra andre kunder her.

Til gravidmassage kan du ligge på en speciel gravidpude, hvor der er plads til din mave og bryster. 

På billedet her er kunden kun 4 uger fra termin og kunne nemt få en hel behandling. Ønsker du at ligge på siden i stedet for, kan dette også sagtens lade sig gøre.​​

Kontakt mig og hør mere om gravidmassage

Har du spørgsmål angående massage for gravide, eller ønsker du at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 50 06 06, eller du kan skrive til mig på e-mail kontakt@juliekernan.dk.

Mit private studio er beliggende i Gentofte, let tilgængelig for alle fra både Hellerup, Charlottenlund og København samt Nordsjælland. Der er gratis parkering foran døren.

Du kan booke en tid direkte via onlinebooking

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.