Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Planlægning er guld

Hver aften har jeg en (lydløs) alarm på min tlf der siger, ‘hvad sker der i morgen?’

Det har hjulpet mig utrolig meget til at komme ind i nogle gode vaner med min kost, når jeg allerede dagen inden har tænkt dagen efter igennem. Både med morgenmad, frokost og aftensmad.

Det er specielt en kæmpe hjælp, når der sker mange forskellige ting, som der ikke plejer at ske, men i det hele taget giver det bare en kæmpe ro i mig, at jeg ikke skal tage stilling til selve måltidet lige inden (eller efter = jeg er blevet oversulten = jeg spiser ting, som jeg egentlig ikke har lyst til men fordi det er hurtigt og nemt)

Det kan selvfølgelig altid ændres, som i dag hvor jeg fik muligheden for en mangosalat fra Raw42, som jeg synes at der smager så godt. Men at have en plan A er altid et super sted at starte🤩

Fx i morgen skal jeg til forældremøde fra 17-20. Jeg VED at jeg ikke kan vente så længe med at spise, så når jeg lige når at tænke mig om inden, så deler jeg nok min spisekasse op, så jeg spiser noget før og noget efter. Så har jeg heller ikke så svært ved at lade snacks og diverse være, for jeg ved at jeg vil finde meget mere nydelse i noget på et andet tidspunkt

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Feminin energi

​I går var jeg på kursus hele dagen i feminin energi🧚🏻‍♀️

For nogle er det meget spirituelt, for mig er det blot et fokus om at huske blot at VÆRE nogle gange, -At huske at dyrke de ting der giver nydelse og glæde, -Ikke at skulle præstere hele tiden og sørge for at alting går op i en højere enhed altid.

Det kan jeg selv godt have virkelig svært ved! både med min personlighed, som selvstændig og som mor. Jeg er hele tiden i gang. Fysisk eller mentalt.
Kurset var blandt andet med dans🕺🏼Jeg er virkelig dårlig til at danse og havde en kæmpe modstand på at skulle stå og danse med andre, men jeg ved at når jeg gør ting der er ude af min komfortzone, så fører det ofte rigtig gode ting med sig.

Det gjorde det også i går, jeg havde den fedeste oplevelse og kom fuldstændig ud af mit hoved og ned i min krop. Heraf den feminine energi. 

Derudover var der også undervisning i hvordan man kan bruge sin kvindelige cyklus som en guide til at veksle mellem det maskuline (handle) og det feminine (pause) 🥰

Kun som rettesnor selvfølgelig. Intet i livet er fast og nogle gange giver det mere mening at gøre det modsatte, men ved at bruge sin cyklus og de hormoner der peaker på forskellige tidspunkter kan det føles som mere let enten at præstere eller være mere i ro.
Meget forenklet har vi ofte mere overskud, er udadvendte og kan få ting ordnet omkring ægløsning og modsat kan vi have brug for flere pauser uden gøremål, tid til fordybelse og set på svære ting (heraf pms følelsen) omkring vores menstruation.


Det var ret spændende og passer med min holistiske tilgang til et vægttab, hvilket er derfor at jeg i uge 3 og 4 på mine vægttabsforløb har rigtig meget fokus på netop den feminine energi, da jeg min erfaring er, at det er meget nemmere at tabe sig, når man føler sig i kontakt med sin krop via pauser, vejrtrækning og at gøre gode ting for sig selv.

-----

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.