Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvordan ser forløbet ud?

​Hver uge vil vi træne funktionelle styrkeøvelser og derudover vil der i de første 4 uger være specielt fokus på de 4 områder, som jeg mener, at der skal gøres til faste gode vaner i dit liv, for at du kan skabe din drømmekrop:

 • Uge 0: GRATIS introtime hvor du prøver en træning og jeg lærer mere om dig og dine mål.
 • Uge 1: Fokus på kost via min kostvejledning ud fra Sense principperne.
 • Uge 2: Fokus på din træning og din daglige bevægelse.
 • Uge 3: Fokus på din søvn, pauser og vejrtrækning.
 • Uge 4: Fokus på dit velvære og ting der gør dig glad.
 • Uge 5 bonus-øvelse: Find dine triggers og få hjælp til, at gøre noget ved dem.

 • Uge 5-10/20: Samlet fokus på de 4 vaner.

Forløbene er gyldige i 12 eller 24 uger, så der er plads til sygdom og ferie.

Al træning foregår i mit private studio i Gentofte, hvor kun du og jeg vil være til stede i lokalet og derudover vil det være muligt, at afslutte hver træning med 15 min massage, hvis du ønsker det.

I dette forløb får du:

 • Før og efter målinger (cm)
 • Før og efter kropsanalyse (vægt, fedtprocent med mere)
 • Før og efter billeder (Det kan virke enormt grænseoverskridende, men tro mig, du vil blive SÅ glad for, at du har gjort det, når du har nået dit mål!)
 • Ugentlig vejning
 • Ny træning hver uge
 • Træningsplan til hjemmetræning, hvis du ønsker det
 • Kostvejledning ud fra Sense-principperne
 • Bogen Sense- Slank med fornuft
 • Kostvejledningsopfølgninger
 • Fri mailsparring
 • Mulighed for at benytte de sidste 15 minutter af din træning på at få massage
 • Gratis ansigtsmassage og en lille goodiebag med prøver fra Amazing Space.
 • Mulighed for at ændre en trænings-session til en vanecoaching-session

Hvis du overvejer et 10 eller 20 ugers forløb, er du velkommen til, at booke en GRATIS afklarende prøvetime først, for at se om det og jeg er den rigtige, der kan hjælpe dig med at nå dit mål!

Vil du vide mere?

Så kan du her læse mere om de ting, jeg tilbyder i alle forløb her:

 • Om mig og min baggrund og uddannelser​

Du kan her se nogle af mine kunders resultater og læse andres

oplevelse af et forløb hos mig herunder. Hvis du vil læse flere udtalelser kan du gøre det her.

Anbefaling fra Nina:

"Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag. Noget genialt ved hendes tilgang er det, at være god ved sig selv. Udfra samme filosofi er Julie god ved sine kunder, for så er det meget lettere at give sig selv fuldt ud. Styrketræningen afsluttes som regel med 5-10 minutters massage, og jo mindre, jeg snakker undervejs, jo længere massage. Det er jo næsten for nemt, men det virkede fantastisk motiverende på min indsats! Jeg giver Julie min varmeste anbefaling!"

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.