Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Amazing Space-forhandler

Amazing Space tror, ligesom jeg, på, at et smukt ydre og et sundt indre går hånd i hånd.

Økologiske Amazing Space-produkter

Amazing Space er kendt for sine økologiske produkter, der ikke går på kompromis med effekt og resultat. Alle produkter er lavet uden parabener, syntetiske farvestoffer og syntetisk parfume.

Det består af cosmeceuticals, hvilket vil sige, at der altid anvendes de aktive ingredienser i maksimal koncentration, dvs. retinoler, peptider, hualuronsyre, antioxidanter, glucogener, AHA´er samt BHA´er.

Amazing Space fremstiller både hudpleje til  ansigt og krop m.m. til mor og baby og kan stå alene uden andre serier, da det er et total-koncept og passer fuldstændig overens med de ting, jeg tror på, siger og selv bruger, derfor er jeg så glad for, at du kan købe disse produkter til attraktive priser i min klinik.

Desuden har disse Amazing Space-produkter på få år vundet flere Beauty Awards i både Danmark og Norge.

Amazing Space-konceptet bygger på fairtrade og er udviklet med stor respekt for den natur, vi alle her på kloden bør beskytte og værne om.

Jeg forhandler Amazing Space-produkter fra mit studio i Gentofte, let tilgængeligt for alle fra blandt andet Hellerup, Charlottenlund og København, men også fra hele Nordsjælland. Der er fri parkering ved døren.

Har du spørgsmål, kan jeg kontaktes på telefon 40 50 06 06 eller e-mail kontakt@juliekernan.dk.​

Julie er noget ganske særligt! Jeg mødte op til et 10 ugers forløb med nogle lidt vage målsætninger om at tabe mig lidt og få bevæget mig, og nogen måtte gøre noget, jeg fik det ikke gjort selv. Men jeg endte med noget helt andet, og meget mere, end jeg havde forestillet mig! Jeg tabte mig 17 kg på tre måneder og kom i ret god form, trods en begrænset indsats. Julie er virkelig godt selskab, hun presser, når der er behov for det, og andre gange står den på massage, hvis kroppen bare ikke kan den dag.

Nina F.

Gør det! Efter at have født ønskede jeg at komme i form igen. Jeg vidste da godt hvad der skulle til (troede jeg) men resultatet var der bare ikke rigtigt. Så bookede jeg en prøvetime hos julie. Jeg tænkte måske kunne jeg komme af med 2-3 kg og komme i bedre form🙈​ I dag 10 kg/55cm mindre og i mit livs bedste form, resultatet overgik min vildeste fantasi. Julie er ikke bare en personlig træner - hun er en fantastisk mentor som finder et setup som passer til dig.

Iben S.

Kan varmt anbefale Julie. Har været igennem et træningsforløb på 10 uger og det har været fantastisk oplevelse. Julie er meget kompetent og forstår at presse en så man lige kan yde det mere. Træningen har været tilpasset mine behov og mål for træningsforløbet og Julie har igennem hele forløbet støttet mig og været til rådighed hvis jeg havde brug for dette. Hun lovede at alle mine mål ville blive opfyldt og her 10 uger efter kan jeg konstatere at hun havde ret og at jeg endda har nået endnu end jeg selv havde turdet håbe på. 

Sabrina

Jeg startede i et 10 ugers forløb hos Julie, fordi jeg havde brug for en der lige kunne presse mig til at yde mit bedste i forhold til træning, og som kunne give mig nogen redskaber til en sundere kost ... Hendes tilgang til kost og træning gør at alle kan være med, det er inspirerende og overskueligt, i en ellers travl hverdag som mor til en lille tumling. Julie er god til at motivere og spørge ind til én, hun er til at få fat i hvis man har brug for råd og vejledning...

Christina S.

Følg mig på
​Instagram eller Facebook

Følg mig på instagram og/eller Facebook og lad dig dagligt inspirere med tips til at skabe en drømmekrop

via kost, træning og forskellige former for glæder i mit liv. Der vil også være skønne konkurrencer hver måned​.